Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Κ. Παπανάτσιου: « Αυστηροποίηση ποινών για επεισόδια βίας στα Νοσοκομεία»
Κ. Παπανάτσιου: « Αυστηροποίηση ποινών για επεισόδια βίας στα Νοσοκομεία»

Κ. Παπανάτσιου: « Αυστηροποίηση ποινών για επεισόδια βίας στα Νοσοκομεία»

H βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Κ. Παπανάτσιου κατέθεσε ως προς τον υπουργό Υγείας, ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας σχετικά με περιστατικό επίθεσης σε προσωπικό του .

Ο Ιατρικός Μαγνησίας, στην ανακοίνωση του σημειώνει πως στις 18-12- ομάδα ατόμων επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές της Παθολογικής ς Βόλου, ενώ προκάλεσαν και σε ιατρικό εξοπλισμό.

Ο Ιατρικός ζητάει από την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα τις αρμόζουσες αποφάσεις για αυστηροποίηση των ποινών σε περιπτώσεις βιαιοπραγιών εναντίον ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού κατά την άσκηση των καθηκόντων τους σε Δημόσιες Δομές Υγείας καθώς και καταστροφής εξοπλισμού των Δομών από δαλισμούς.

Τονίζει δε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι δεν αρκούν τα χειροκροτήματα για να αισθανθούν δικαιωμένοι οι λειτουργοί της Υγείας Προτεραιότητα για να ασκήσουν το λειτούργημά τους είναι η ασφάλεια και η προστασία τους από και βιαιοπραγίες εναντίον τους

Η κα Παπανάτσιου ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει τα δίκαια αιτήματα του Ιατρικού Συλλόγου, ώστε να εξασφαλίζεται η εργασιακή γαλήνη του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση