Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Κ. Παπανάτσιου: « Αυστηροποίηση ποινών για επεισόδια βίας στα Νοσοκομεία»
Κ. Παπανάτσιου: « Αυστηροποίηση ποινών για επεισόδια βίας στα Νοσοκομεία»

Κ. Παπανάτσιου: « Αυστηροποίηση ποινών για επεισόδια βίας στα Νοσοκομεία»

H βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Κ. Παπανάτσιου κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Υγείας, ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας σχετικά με περιστατικό επίθεσης σε προσωπικό του Γ.Ν. Βόλου.

Ο Ιατρικός Μαγνησίας, στην ανακοίνωση του σημειώνει πως στις 18-12- ομάδα ατόμων επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές της Παθολογικής κλινικής Βόλου, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές σε ιατρικό εξοπλισμό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητάει από την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα τις αρμόζουσες αποφάσεις για αυστηροποίηση των ποινών σε περιπτώσεις βιαιοπραγιών εναντίον ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού κατά την άσκηση των καθηκόντων τους σε Δημόσιες Δομές Υγείας καθώς και καταστροφής εξοπλισμού των Δομών από βανδαλισμούς.

Τονίζει δε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι δεν αρκούν τα χειροκροτήματα για να αισθανθούν δικαιωμένοι οι λειτουργοί της Υγείας Προτεραιότητα για να ασκήσουν το λειτούργημά τους είναι η και η τους από επιθέσεις και βιαιοπραγίες εναντίον τους

Η κα Παπανάτσιου ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει τα δίκαια αιτήματα του Ιατρικού Συλλόγου, ώστε να εξασφαλίζεται η εργασιακή γαλήνη του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση