Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ικανοποίηση Δραμητινού για την εξιχνίαση των Κολομβιανών ληστών Νοσοκομείων
Ικανοποίηση Δραμητινού για την  εξιχνίαση των Κολομβιανών ληστών Νοσοκομείων

Ικανοποίηση Δραμητινού για την εξιχνίαση των Κολομβιανών ληστών Νοσοκομείων

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Ματθαίος Δραμητινός, για την εξιχνίαση της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων στο .

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, είπε πώς το “Αχιλλοπούλειο” ήταν το μοναδικό που έδωσε κάποια στοιχεία που συνέβαλαν στην ταυτο και σύλληψη των δραστών.
Μεταξύ των στοιχείων αυτών περιλαμβάνονται οι περιγραφές των δύο αυτοπτών μαρτύρων που είδαν και σταμάτησαν την κλοπή στο Αχιλλοπούλειο στη μέση το video από τις κάμερες από τα καφέ κ.α.

“Οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι του Νοσοκομείου τους αναγνώρισαν και στην κάμερα και τα στοιχεία αυτά αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμα”, επισήμανε ο κ. Δραμητινός.

Επιπλέον ανέφερε ότι το Νοσοκομείο συνεργάστηκε και με την Ιντερπόλ αποστέλλοντας ό,τι στοιχεία του ζητήθηκαν. “Κατηγορήθηκαν για πλημμελή φύλαξη τα ελληνικά νοσοκομεία, κάποιοι τα αποκάλεσαν ξέφραγα αμπέλια. Αλλά όπως είδατε το κύκλωμα είχε ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο σε Γερμανία, Ιταλία, , Βέλγιο, Γαλλία… Δεν φαντάζομαι ότι κάποιος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο και για τα νοσοκομεία των ευρωπαϊκών αυτών χωρών”, τόνισε.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι δράστες παρακολουθούσαν για αρκετές ημέρες το Νοσοκομείο του Βόλου όπως και τα άλλα ενώ εικάζεται ότι εισέρχονταν στους χώρους και ως ασθενείς για να εξετάσουν τους συγκεκριμέ χώρους από κοντά. “Μας ενημέρωσαν ότι ήδη εντοπίστηκαν μηχανήματα από τη και ένα άλλο ελληνικό νοσοκομείο στη Μπογκοτά και γίνεται προσπάθεια επαναπατρισμού τους. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί που η κλοπή στο Αχιλλοπούλειο δεν ολοκληρώθηκε και δεν πήραν το γαστροσκόπιο και το κολονοσκόπιο και λειτούργησε κανονικά το τμήμα, όλο αυτό το διάστημα” επισήμανε ο κ. Δραμητινός.

Νέος δωρητής του

Εν τω μεταξύ, έναν νέο δωρητή έχει το , που με τις δωρεές του στηρίζει το έργο του ιδρύματος, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχει διαθέσει 300.000 .

Τελευταία του δωρεά ένας υπέρηχος γενικής χρήσης για τα εξωτερικά ιατρεία, τρία χόλντερ για την καρδιολογική κλινική και αναδευτήρες ζυγοί, όργανα για το τμήμα Αιμοδοσίας.
“Στην ουσία ο φίλος του Αχιλλοπούλειου μας έχει χαρίσει ένα δεύτερο ΕΣΠΑ καθώς καλύπτει ανάγκες από όλες τις κλινικές” ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός. «Επειδή είχαν την χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά, πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικού ήθους. Έρχεται και με μία αγνή συζήτηση μας ρωτά τι άλλο χρειαζόμαστε. Βλέπει ότι οι δωρεές του πιάνουν τόπο”.

Οι δωρεές ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με την παροχή 10 τουλάχιστον οργάνων (μηχανολογικού εξοπλισμού) για όλα τα τμήματα. “Ο αν με τα πόσα θέλει και μπορεί κάθε φορά δίνει. Αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για μας” παρατήρησε ο κ. Δραμητινός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση