Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ειδικευόμενος χειρουργός στο Νοσοκομείο Βόλου
Ειδικευόμενος χειρουργός στο Νοσοκομείο Βόλου

Ειδικευόμενος χειρουργός στο Νοσοκομείο Βόλου

Την τοποθέτηση ειδικευόμενου χειρουργού γιατρού στο “Αχιλλοπούλειο” , αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας, με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η σύμβαση παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών μόνο στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

Η αίτηση για παράταση της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από της δημοσίευσης της απόφασης αναγνώρισης της Νοσηλευτικής Μονάδας ως κατάλληλης για άσκηση.

Οι προσλαμβανόμενοι ιατροί έχουν αποκλειστική προθεσμία 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της απόφασης να παρουσιασθούν στο Νοσοκομείο που τοποθετούνται για ανάληψη καθηκόντων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση