Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ιατρικό εξοπλισμό ζωτικής σημασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου δωρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ
Ιατρικό εξοπλισμό ζωτικής σημασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου δωρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Ιατρικό εξοπλισμό ζωτικής σημασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου δωρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την της δημόσιας υγείας, προχωρώντας σε δωρεά δύο ηλεκτροκαρδιογράφων τελευταίας τεχνολογίας στο Γενικό οσοκομείο .

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ς και ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Γενικού οσοκομείου , δωρίζοντας απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για την ενίσχυση και θωράκιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Παράλληλα, με τη δωρεά των ηλεκτροκαρδιογράφων, ο Όμιλος ενισχύει την ετοιμότητα της νέας Παθος Κλινικής του Νοσοκομείου, ειδικά διαμορφωμένης για την εξέταση ενδεχόμενων κρουσμάτων από τον ιό COVID-19.

Ο Μιχάλης Βλάχος, διευθυντής του εργοστασίου της ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε: «Η του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ χτυπάει στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Εδώ όπου ζούμε, εργαζόμαστε, παράγουμε, αναπτυσσόμαστε και επενδύουμε. Σε μια δύσκολη εποχή, συνεχίζουμε να δίνουμε το παρών και να στηρίζουμε τις ανάγκες του τόπου μας. Με τη δωρεά των ηλεκτροκαρδιογράφων τελευταίας τεχνολογίας, ενισχύουμε περαιτέρω το για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση