Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας
Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Eρώτηση στον υπουργό Υγείας για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: “Ξαφνικό “ενδιαφέρον” έδειξε η ανίκανη ηγεσία τουΥπουργείου Υγείας για το ΕΚΑΒ Μαγνησίας διατάσσοντας την υποβάθμισή του! Εδώ και 2 περίπου μήνες μετά από σχετική επιστολή του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των πολιτών της Μαγνησίας από την κάνοντας .

Η απάντηση ήρθε αυτή την εβδομάδα με την αυθαίρετη και χωρίς διάλογο ανακοίνωση ότι το τηλεφωνικό κέντρο (166) του Νομού μας θα μεταφερθεί στην Λάρισα. Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος συναντήθηκε με το προεδρείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας και αφού άκουσε προσεκτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός τους στα δίκαια αιτήματά τους, των οποίων η επίλυσή ουσιαστικά είναι προς το συμφέρον όλων των πολιτών του Νομού μας.

Για άλλη μια φορά οι τοπικοί βουλευτές του συριζα αποδεικνύονται παντελώς ανίκανοι και απόντες από τα σημαντικά προβλήματα της Μαγνησίας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση