Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας
Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Eρώτηση στον υπουργό Υγείας για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του κατέθεσε ο ς της Χρυσής Αυγής Παν. .

Χαρακτηριστικά ο κ. αναφέρει: “Ξαφνικό “ενδιαφέρον” έδειξε η ανίκανη ηγεσία τουΥπουργείου Υγείας για το διατάσσοντας την υποβάθμισή του! Εδώ και 2 περίπου μήνες μετά από σχετική επιστολή του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των πολιτών της από την κάνοντας .

Η απάντηση ήρθε αυτή την εβδομάδα με την αυθαίρετη και χωρίς διάλογο ανακοίνωση ότι το τηλεφωνικό κέντρο () του Νομού μας θα μεταφερθεί στην Λάρισα. Ο ς Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος συναντήθηκε με το προεδρείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας και αφού άκουσε προσεκτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός τους στα δίκαια αιτήματά τους, των οποίων η επίλυσή ουσιαστικά είναι προς το συμφέρον όλων των πολιτών του Νομού μας.

ια άλλη μια φορά οι τοπικοί βουλευτές του συριζα αποδεικνύονται παντελώς ανίκανοι και απόντες από τα σημαντικά προβλήματα της Μαγνησίας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση