Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση ΑΓΝΒ και Κ.Υ.
Ερώτηση  Π. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση ΑΓΝΒ και Κ.Υ.

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση ΑΓΝΒ και Κ.Υ.

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Π. στο υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα υποστελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, του Νοσοκομείου , αλλά και των Κέντρων Υγείας.

Επισημαίνει ότι στην ουσία υπάρχει κάλυψη του 50% των θέσεων γιατρών και νοσηλευτών με το μεγαλύτερο πρόβλημα να επικεντρώνεται στην εκτέλεση των εφημεριών διαφόρων κλινικών και την κάλυψη των Σαββατοκύριακων, καθώς και τη ιατρών για να καλύπτουν θέσεις όπου χρειάζεται.

Καθώς και στα Αλοννήσου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Ζαγοράς,  Σκιάθου, Σκοπέλου  και Αργαλαστής, υπάρχουν ελλείψεις σε παιδίατρο, νοσηλευτικό προσωπικό, οδηγούς ασθενοφόρων, προσωπικό για τα μικροβιολογικά/βιοχημικά εργαστήρια, οδοντίατρου, και γενικού ιατρού.

Αποτέλεσμα αυτών η δημιουργία επεισοδίων μεταξύ των συγγενών ασθενών και γιατρών ή νοσηλευτών στα επείγοντα, που συμβαίνουν συχνά το τελευταίο διάστημα και από καθαρή τύχη και ψυχραιμία των γιατρών δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ο βουλευτής Χρυσής Αυγής ρωτά ποιες αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν, και ποιες ενέργειες πρόκειται να γίνουν επειγόντως ώστε, να πληρωθούν τα κενά σύμφωνα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό διοικητικό και λοιπό προσωπικό ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής και αξιοπρεπής παροχή περίθαλψης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποτροφίες σε φοιτητές της Σκιάθου - https://t.co/G1B4ni1hof -

  • Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 45χρονος ποδηλάτης - https://t.co/AgwbeIssD3 -

  • Καταστράφηκε ολοσχερώς εν κινήσει φορτηγάκι στη ΒΙΠΕ Βόλου - https://t.co/10jjA4fR9E -

"Αλιεύοντας" την είδηση