Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου

Στη και τον υπουργό Υγείας έφερε η βουλευτής και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Κατερίνα Παπανάτσιου, το θέμα των ελλείψεων και των αναγκών, της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Την ερώτηση συνυπογράφει ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Η κα Παπανάτσιου στην ερώτησή της, αναδεικνύει την ανάγκη συνέχισης των διαδικασιών, που είχαν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.(ΠΕΠ 2018), για την αγορά νέας Μονάδας Κινητής Αιμοληψίας, καθώς η παλαιά μονάδα που χρησιμοποιείται, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες, με αποτέλεσμα να χάνονται απαραίτητες μονάδες αίματος.

Επιπρόσθετα, επισημαίνει ότι η του ΓΝ Βόλου οφείλει να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε η να μεταφερθεί στο νέο και πλήρως λειτουργικό χώρο που έχει διαμορφωθεί από την προηγούμενη του ΓΝ Βόλου, με συνεισφορά δωρητή, ώστε επιτέλους να αποκτήσει το δικό της χώρο εντός του Νοσοκομείου.

Ως εκ τούτου, η κ. Παπανάτσιου ρώτα τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αγορά νέας μονάδας κινητής αιμοληψίας που θα αντικαταστήσει τη παλαιά και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, όπως είχε προγραμματιστεί από τη κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αν προγραμματίζεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη μεταφορά της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας στο νέο διαμορφωμένο χώρο, που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της στέγασης;

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση