Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου

Στη και τον υπουργό Υγείας έφερε η βουλευτής και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Κατερίνα Παπανάτσιου, το θέμα των ψεων και των αναγκών, της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Την ερώτηση συνυπογράφει ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος .

Η κα Παπανάτσιου στην ερώτησή της, αναδεικνύει την ανάγκη συνέχισης των διαδικασιών, που είχαν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση (ΠΕΠ 2018), για την νέας Μονάδας Κινητής Αιμοληψίας, καθώς η παλαιά μονάδα που χρησιμοποιείται, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες, με αποτέλεσμα να χάνονται απαραίτητες μονάδες τος.

Επιπρόσθετα, επισημαίνει ότι η διοίκηση του ΓΝ Βόλου οφείλει να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε η να μεταφερθεί στο νέο και πλήρως λειτουργικό χώρο που έχει διαμορφωθεί από την προηγούμενη Διοίκηση του ΓΝ Βόλου, με συνεισφορά δωρητή, ώστε επιτέλους να αποκτήσει το δικό της χώρο εντός του Νοσοκομείου.

Ως εκ τούτου, η κ. Παπανάτσιου ρώτα τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την νέας μονάδας κινητής αιμοληψίας που θα αντικαταστήσει τη παλαιά και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, όπως είχε προγραμματιστεί από τη κυβέρνηση του και αν προγραμματίζεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη μεταφορά της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας στο νέο διαμορφωμένο χώρο, που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της ς;

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση