Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου

Στη και τον υπουργό Υγείας έφερε η βουλευτής και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Κατερίνα Παπανάτσιου, το θέμα των ελλείψεων και των αναγκών, της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου . Την ερώτηση συνυπογράφει ο βουλευτής Μαγνησίας .

Η κα Παπανάτσιου στην ερώτησή της, αναδεικνύει την ανάγκη συνέχισης των διαδικασιών, που είχαν δρομολογηθεί από την ΣΥ.ΡΙΖ.Α.(ΠΕΠ 2018), για την αγορά νέας Μονάδας Κινητής Αιμοληψίας, καθώς η παλαιά μονάδα που χρησιμοποιείται, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες, με αποτέλεσμα να χάνονται απαραίτητες μονάδες αίματος.

Επιπρόσθετα, επισημαίνει ότι η διοίκηση του ΓΝ οφείλει να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας να μεταφερθεί στο νέο και πλήρως λειτουργικό χώρο που έχει διαμορφωθεί από την προηγούμενη Διοίκηση του ΓΝ , με συνεισφορά δωρητή, ώστε επιτέλους να αποκτήσει το δικό της χώρο εντός του Νοσοκομείου.

Ως εκ τούτου, η κ. Παπανάτσιου ρώτα τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αγορά νέας μονάδας κινητής αιμοληψίας που θα αντικαταστήσει τη παλαιά και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, όπως είχε προγραμματιστεί από τη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αν προγραμματίζεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη μεταφορά της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας στο νέο διαμορφωμένο χώρο, που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της στέγασης;

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση