Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου
Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου

Στο βρέθηκε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης. Συναντήθηκε με τον διοικητή Γιάννη Ντόκο, τον υποδιοικητή Σταύρο Μπαμπούνη και τη διευθυντήρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κατερίνα Χαρανά, όπου συζήτησε μαζί τους την της πανδημίας και του εμβολιασμού.

Ενημερώθηκε πως ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορωναϊό είναι σταθερά μειούμενος τις τελευταίες εβδομάδες, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο εκείνο που διαπιστώθηκε είναι πως η πανδημία είναι ακόμη παρούσα και πρέπει όλοι να συνεχίσουν να τηρούν τα υγειονομικά , αλλά και να δείχνουν εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό.

Μάλιστα, το κατέγραψε από τους χαμηλότερους δείκτες θνητότητας στην 5η Υγειονομική , στο σύνολο των αρρώστων, που νοσηλεύτηκαν από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, στις Κλινικές κορωναϊού, τους θαλάμους αρνητικής πίεσης και τη ΜΕΘ , με ποσοστό 8,5%.

Ο βουλευτής με τη συνοδεία της διοίκησης επισκέφθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο του υ , όπου συνομίλησε με τους υγειονομικούς αλλά και τους συμπολίτες που προσέρχονταν να εμβολιαστούν. Ενημερώθηκε πως ο αριθμός των συμπολιτών που εμβολιάζεται αυξάνεται διαρκώς, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και στο Αχιλλοπούλειο.

Ο κ. Λιούπης ξεναγήθηκε και στην ειδική εμβολιαστική πτέρυγα για παιδιά και εντυπωσιάστηκε από τον ωραίο και φιλικό προς τα παιδιά, χώρο που δημιουργήθηκε. Επεσήμανε δε, ότι το Εμβολιαστικό Κέντρο του υ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, μετά από αυτό του Αμαρουσίου.

Έπειτα, επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία αλλά και Κλινικές του Νοσοκομείου. Αντάλλαξε ευχές με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό.

Στην επίσκεψή του ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, μια προσπάθεια που συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι σήμερα.

Ευχήθηκε σε όλους, διοίκηση και προσωπικό καλή χρονιά, καλή δύναμη, υγεία και αισιοδοξία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση