Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Πρόσληψη ογκολόγου στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Α.Γ.Ν.Β.
Πρόσληψη ογκολόγου στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Α.Γ.Ν.Β.

Πρόσληψη ογκολόγου στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Α.Γ.Ν.Β.

Την πρόσληψη επικουρικού γιατρού επιμελητή Β’ με ειδικότητα παθολογικής ογκολογίας, για τη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ο γιατρός θα προσληφθεί ως επικουρικός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Νοσοκομείου Βόλου, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 36 μηνών, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης

Ο γιατρός εντός επτά ημερολογιακών ημερών από της κοινοποίησης της παρούσας, οφείλει να παρουσιασθεί στη Νοσηλευτικό Ίδρυμα που τοποθετείται για ανάληψη υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι η Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου παρακολουθεί περίπου 700 ασθενείς ετησίως και τη στελεχώνουν ο ογκολόγος ιατρός Γιώργος Ρήγας και, εδώ και 1,5 χρόνο, άλλος ένας επικουρικός γιατρός, ενώ πάγιο αίτημα είναι η προκήρυξη ενός ακόμη μόνιμου ογκολόγου.

Με την απόφαση του υπουργού, για πρόσληψη του επικουρικού για τρία χρόνια, αναμένεται να μετριαστεί το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καινοτόμα Υλικά και Υπηρεσίες για την Παραγωγή Λαχανοκομικών και Ανθοκομικών προϊόντων - https://t.co/usVwckcI8b -

  • Tο 5ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στο VALIS HOTEL - https://t.co/8tDngAAL7W -

  • Με Ναδάλ σήμερα ο βελτιωμένος Τσιτσιπάς στο ATP Final - https://t.co/llCtaUST9W -

"Αλιεύοντας" την είδηση