Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Επιχορήγηση 5.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Βόλου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Επιχορήγηση 5.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Βόλου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Επιχορήγηση 5.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Βόλου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 

Στην επιχορήγηση του ποσού των 5.000 προς το του Βόλου, μετά από σχετικό αίτημα του Σωματείου «Οι φίλοι του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου» προχώρησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Ειδικότερα, το θα αξιοποιηθεί για την αγορά ρινοφαρυγγικού τηλεσκοπίου για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, που δοκιμάζεται από την πανδημία.

Τις προσωπικές του ευχαριστίες στη διοίκηση του Επιμελητηρίου, εξέφρασε σε σημερινή του επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Παναγιώτης , ο οποίος υπογράμμισε ότι για μία πενταετία τουλάχιστον η θα είναι καλυμμένη στον συγκεκριμένο τομέα, μετά την σχετική προσφορά.

Ο ίδιος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας όπου του ζητηθεί δηλώνει αρωγός της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται αυτή την ώρα στο ΕΣΥ, παρατηρώντας ότι δυστυχώς, λίγοι είναι οι δημόσιοι φορείς που ανταποκρίνονται σχετικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Μπασδάνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, που δοκιμάζεται για τρίτη φορά μέσα στον έναν χρόνο της πανδημίας και δίνει νικηφόρο αγώνα, τόσο με τον κορωναϊό, όσο και με τις που παρουσιάζονται καθημερινά.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Μπασδάνης: «με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, όπως πάντα το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει το ΕΣΥ στην πιο δύσκολη στιγμή δηλώνοντας πάντα παρών σε ότι κι αν κριθεί αναγκαίο σε τούτες τις δύσκολες ώρες. Αρχές Απριλίου πέρυσι το Επιμελητήριο Μαγνησίας είχε δωρίσει 20.000 για τις ανάγκες που είχαν προκύψει στα είδη ατομικής προστασίας και φέτος προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμα του Διευθυντή της ΩΡΛ Κλινικής ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που παράγουν εδώ και ένα χρόνο οι υγειονομικοί μας».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση