Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο καταγγέλλει το ΠΑΜΕ
Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο  καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο Βόλου καταγγέλλει το , μέλη του οποίου βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο “”, ζητώντας να συναντηθούν με τον διοικητή Χαράλαμπο Μπαλή, ο οποίος απουσίαζε.

Τα στελέχη του ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών ενημέρωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε καθετήρες, σε φίλτρα των νεφροπαθών, ενώ προέβλεψαν ότι και οι καρκινοπαθείς θα αντιμετωπίσουν προβλήματα,

Επίσης, οι εκτιμήσεις του νοσηλευτικού προσωπικού είναι ότι από Δευτέρα – Τρίτη, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Το μέλος της ραμματείας του ΠΑΜΕ Εύη Καρυδάκη τόνισε ότι οι ασθενείς του Νοσοκομείου Βόλου δεν πρέπει να μείνουν χωρίς αναλώσιμα, χωρίς σίτιση και χωρίς το υλικό που χρειάζεται.

Όπως ανέφερε, το Νοσοκομείο, είναι μια υπόθεση που αφορά όλη την κοινωνία και το ΠΑΜΕ λέει «όλοι για έναν και ένας για όλους».
Καταλήγοντας η Εύη Καρυδάκη, τόνισε ότι το πόσο οργανωμένη Πολιτεία και κοινωνία είμαστε, στα πλαίσια της υπηρεσίας στον δημότη και στον εργαζόμενο, θα φανεί από αυτές τις στιγμές.

Το ΠΑΜΕ αναλαμβάνει δράση για να εξασφαλιστούν πλήρεις υγειονομικές και προνοιακές υπηρεσίες από το Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, τα Κέντρα Υγείας της , το ΠΕΔΥ και τα Ιδρύματα Πρόνοιας και ζητά να καταργηθούν οι πληρωμές και οι συμμετοχές για ιατρικές και διαγνωστικές, θεραπείες, φάρμακα σε και ιδιωτικό τομέα και στα απογευματινά ιατρεία.

Επίσης ζητά να σταματήσει η παρακράτηση των συντάξεων των χρονίως πασχόντων και των ΑμεΑ για πληρωμή των ιδρυμάτων που νοσηλεύονται, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη των χαμηλοσυνταξιούχων και μοναχικών ηλικιωμένων τα ιδρύματα και οι προνοιακές δομές.

Τέλος, ζητούν να εξασφαλιστούν όλα τα δωρεάν για να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά και να πληρωθούν ολόκληροι οι μισθοί των εργαζομένων σε και ιδιωτικό τομέα, των συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας και πρόνοιας.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκαν στελέχη του ΠΑΜΕ, του Δημοκρατικού Συλλόγου υναικών και συνταξιούχοι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση