Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο καταγγέλλει το ΠΑΜΕ
Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο  καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

Ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

Ελλείψεις υλικών στο Βόλου καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, μέλη του οποίου βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο “Αχιλλοπούλειο”, ζητώντας να συναντηθούν με τον διοικητή Χαράλαμπο Μπαλή, ο οποίος απουσίαζε.

Τα στελέχη του ΠΑΜΕ ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών ενημέρωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε καθετήρες, σε φίλτρα των νεφροπαθών, ενώ προέβλεψαν ότι και οι καρκινοπαθείς θα αντιμετωπίσουν προβλήματα,

Επίσης, οι εκτιμήσεις του νοσηλευτικού προσωπικού είναι ότι από Δευτέρα – Τρίτη, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εύη Καρυδάκη τόνισε ότι οι ασθενείς του υ Βόλου δεν πρέπει να μείνουν χωρίς αναλώσιμα, χωρίς σίτιση και χωρίς το υλικό που χρειάζεται.

Όπως ανέφερε, το Νοσοκομείο, είναι μια υπόθεση που αφορά όλη την κοινωνία και το ΠΑΜΕ λέει «όλοι για έναν και ένας για όλους».
Καταλήγοντας η Εύη Καρυδάκη, τόνισε ότι το πόσο οργανωμένη Πολιτεία και κοινωνία είμαστε, στα πλαίσια της υπηρεσίας στον δημότη και στον εργαζόμενο, θα φανεί από αυτές τις στιγμές.

Το ΠΑΜΕ αναλαμβάνει δράση για να εξασφαλιστούν πλήρεις υγειονομικές και προνοιακές υπηρεσίες από το Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας, το Υ και τα Ιδρύματα Πρόνοιας και ζητά να καταργηθούν οι πληρωμές και οι συμμετοχές για ιατρικές και διαγνωστικές, θεραπείες, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στα απογευματινά ιατρεία.

Επίσης ζητά να σταματήσει η παραση των συντάξεων των χρονίως πασχόντων και των ΑμεΑ για πληρωμή των ιδρυμάτων που νοσηλεύονται, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των χαμηλοσυνταξιούχων και μοναχικών ηλικιωμένων τα και οι προνοιακές δομές.

Τέλος, ζητούν να εξασφαλιστούν όλα τα ν για να εμβολιαστούν όλα τα και να πληρωθούν ολόκληροι οι των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας και πρόνοιας.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκαν στελέχη του ΠΑΜΕ, του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών και συνταξιούχοι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση