Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου
Εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου

Εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου

Ενημέρωση του υπουργού Υγείας στον Αθανάσιο Λιούπη

Το γεγονός της ς λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου από το Κεντρικό Συμβούλιο των Υγειονομικών Περιφερειών- ΚΕΣΥΠΕ- μετέφερε σήμερα στον βουλευτή Ν. της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιο Λιούπη, ο υπουργός Υγείας  Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης ενημέρωσε τον κ. Λιούπη, στο πλαίσιο της ς της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων , η οποία συζητά το επικείμενο νομο για την Φροντίδα Υγεία και τον , ότι εγκρίθηκε η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου κι ανοίγει ο για την θέσεων επεμβατικών καρδιολόγων για την ορθή λειτουργία του.

Παράλληλα, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι δρομολογείται και η απόσπαση ειδικού επεμβατικού καρδιολόγου από κεντρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου το Αιμοδυναμικό Τμήμα να λειτουργήσει το γρηγορότερο δυνατό.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τον υπουργό για την εξέλιξη αυτή, καθώς η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την ουσιαστική ανάπτυξη του Νοσοκομείου Βόλου και κυρίως για την πληρέστερη των κατοίκων της .

Άλλωστε, το θέμα είχε τεθεί από τον βουλευτή και κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους κοινής συνάντησης στο τέλος Μαρτίου, με τον υπουργό να δεσμεύεται τότε για ταχείες διαδικασίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση