Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου
Εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου

Εγκρίθηκε από το ΚΕΣΥΠΕ το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου

Ενημέρωση του υπουργού Υγείας στον Αθανάσιο Λιούπη

Το γεγονός της έγκρισης λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου από το Κεντρικό Συμβούλιο των Υγειονομικών Περιφερειών- ΚΕΣΥΠΕ- μετέφερε σήμερα στον βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιο Λιούπη, ο υπουργός Υγείας  Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης ενημέρωσε τον κ. Λιούπη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων , η οποία συζητά το επικείμενο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία και τον ΕΟΠΥΥ , ότι εγκρίθηκε η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου κι ανοίγει ο για την προκήρυξη θέσεων επεμβατικών καρδιολόγων για την ορθή λειτουργία του.

Παράλληλα, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι δρομολογείται και η απόσπαση ειδικού επεμβατικού καρδιολόγου από κεντρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου το να λειτουργήσει το γρηγορότερο δυνατό.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τον υπουργό για την εξέλιξη αυτή, καθώς η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την ουσιαστική του Νοσοκομείου Βόλου και κυρίως για την πληρέστερη περίθαλψη των κατοίκων της Μαγνησίας.

Άλλωστε, το θέμα είχε τεθεί από τον βουλευτή και κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους κοινής συνάντησης στο τέλος Μαρτίου, με τον υπουργό να δεσμεύεται τότε για ταχείες διαδικασίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση