Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Δωροθέα Κολυνδρίνη: Σε μόνιμο χώρο η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ. Ν. Βόλου
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Σε μόνιμο χώρο η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ. Ν. Βόλου

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Σε μόνιμο χώρο η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ. Ν. Βόλου

Επιστολή στον υπουργό και τον υφυπουργό Υγείας κ.κ. Κικίλια και Κοντοζαμάνη, στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτη και στον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ντόκο, απέστειλε η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, με θέμα τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή τονίζει, την επιτακτική ανάγκη μεταφοράς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου σε χώρο μόνιμο που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Αυτό άλλωστε  ήταν το θέμα συνάντησης της προέδρου και της ταμία του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων Από Μεσογειακή κ.κ. Λουκάκη και Ταταρίδου, με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη.

Αναλυτικά η επιστολή: «κ. Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας μεταφέρω την έκδηλη αγωνία του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, αλλά και ασθενών, λόγω μεταφοράς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, σε χώρο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Μέχρι και πριν από λίγους μήνες η Μ.Μ.Α. στεγαζόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου Βόλου, ο οποίος λόγω της πανδημίας του Covid-19 επιτάχθηκε, με αποτέλεσμα η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας να μεταφερθεί.

Ο χώρος, στον οποίο τώρα στεγάζεται η Μονάδα, εξυπηρετεί και ασθενείς με ποικίλες ασθένειες και κρίνεται ακατάλληλος για να φιλοξενεί ασθενείς με μεσογειακή αναιμία, ενώ παράλληλα θα επαναλειτουργήσει ως εξωτερικό γυναικολογικό ιατρείο. Ο χώρος στον οποίο αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, δεν θερμαίνεται, δεν ψύχεται και όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, ο χώρος είναι απολύτως ακατάλληλος για ασθενείς που χρειάζονται μεταγγίσεις αίματος.

Γνωρίζοντας τις προσπάθειές σας για ένα που να εξυπηρετεί απολύτως τις ανάγκες των ελλήνων πολιτών, παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για τη διαμόρφωση ενός νέου χώρου για τη της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου που θα πληροί απόλυτα τις ανάγκες τέτοιων ασθενών, όπως άλλωστε έχετε ενημερωθεί σχετικά από επιστολή που σας στάλθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία».                                                                                             

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση