Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων .Μαγνησίας ως ένδειξη συάστασης, τις δύσκολες στιγμές που διανύει η κοινωνία και ειδικά η πρώτη γραμμή που μάχεται, δηλαδή το προσωπικό των δομών υγείας (, νοσοκόμοι κ.τ.λ.), ενίσχυσε το με υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας, συγκεκριμένα 180 χειρουργικές στολές.

Η παράδοση -παραλαβή του υλικού αυτού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, όπου ο διοικητής του Γενικού οσοκομείου Ιωάννης Ντόκος και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνα Χαρανά υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο  παρευρέθηκε σύσσωμο.

«Η πρωτοβουλία αυτή είναι το ελάχιστο «ευχαριστώ» και η ελάχιστη «» που μπορούμε ως Φορέας Εκπροσώπησης Εργοδοτών, να απευθύνουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού . Αυτοί οι άνθρωποι είναι και επιτελούν πραγματικά σπουδαίο έργο», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Μόσχος. Το μήνυμα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας είναι πως Μένουμε Σπίτι αλλά οφείλουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα το αίσθημα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Μένουμε σπίτι , αλλά πράττουμε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση