Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας ως ένδειξη συμπαράστασης, τις δύσκολες στιγμές που διανύει η κοινωνία και ειδικά η πρώτη γραμμή που μάχεται, δηλαδή το προσωπικό των δομών υγείας (γιατροί, νοσοκόμοι κ.τ.λ.), ενίσχυσε το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας, συγκεκριμένα 180 χειρουργικές στολές.

Η παράδοση -παραλαβή του υλικού αυτού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, όπου ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννης Ντόκος και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Κατερίνα Χαρανά υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο  παρευρέθηκε σύσσωμο.

«Η πρωτοβουλία αυτή είναι το ελάχιστο «ευχαριστώ» και η ελάχιστη «βοήθεια» που μπορούμε ως Φορέας Εκπροσώπησης Εργοδοτών, να απευθύνουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες και επιτελούν πραγματικά σπουδαίο έργο», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Μόσχος. Το μήνυμα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας είναι πως Μένουμε Σπίτι αλλά οφείλουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα το αίσθημα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Μένουμε σπίτι , αλλά πράττουμε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 78 οι ασθενείς στις ΜΕΘ, επτά ακόμη νεκροί - https://t.co/ju3SHelYy5 -

  • Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης στο Πανευρωπαϊκό Online Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων - https://t.co/ytKy4N0i7u -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις καταστροφές στον Αλμυρό από τον Ιανό - https://t.co/joG9zYh7Cl -

"Αλιεύοντας" την είδηση