Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Δωρεά  Συλλόγου Επιπλοποιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Ο Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας ως ένδειξη συμπαράστασης, τις δύσκολες στιγμές που διανύει η και ειδικά η πρώτη γραμμή που μάχεται, δηλαδή το προσωπικό των δομών ς (γιατροί, νοσοκόμοι κ.τ.λ.), ενίσχυσε το ενικό Νοσοκομείο Βόλου με υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας, συγκεκριμένα 180 χειρουργικές στολές.

Η παράδοση -παραλαβή του υλικού αυτού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, όπου ο του ενικού Ιωάννης Ντόκος και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Κατερίνα Χαρανά υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο  παρευρέθηκε σύσσωμο.

«Η πρωτοβουλία αυτή είναι το ελάχιστο «ευχαριστώ» και η ελάχιστη «βοήθεια» που μπορούμε ως Φορέας Εκπροσώπησης Εργοδοτών, να απευθύνουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες και επιτελούν πραγματικά σπουδαίο », ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Μόσχος. Το του Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας είναι πως Μένουμε Σπίτι αλλά οφείλουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα το αίσθημα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Μένουμε σπίτι , αλλά πράττουμε.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση