Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Δωρεά καρεκλών από την ΕΚΠΟΛ στο Α.Γ.Ν.Β.
Δωρεά καρεκλών από την ΕΚΠΟΛ στο Α.Γ.Ν.Β.

Δωρεά καρεκλών από την ΕΚΠΟΛ στο Α.Γ.Ν.Β.

Στη ν παραχώρηση δέκα καρεκλών επισκέπτη προς το «Αχιλλοπούλειο» .Ν. προχώρησε σήμερα η αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων με τον πρόεδρο της   ιώργο Κίτσιο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ.

Το υλικό παραδόθηκε σήμερα στους κκ. Ιωάννη Ντόκο, Διοικητή του Νοσοκομείου και Ηλία Καραμέτο, Δ/ντη της ΤΕΠ, για την κάλυψη πρακτικών αναγκών των ασθενών και των συνοδών, που προσέρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο , και για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σημείωσε σχετικά: «Προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά στους φορείς που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας μάχονται στην πρώτη γραμμή καθημερινά για το καλό όλων μας. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το Νοσοκομείο και τους εργαζόμενούς του που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υπερβάλλει εαυτόν, καθώς και ελάχιστη συμβολή στην κάλυψη στοιχειωδών αναγκών, που οι καθ' ύλην αρμόδιες όφειλαν να έχουν καλύψει.»

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ προσέθεσε, ότι η ΕΚΠΟΛ, εκπληρώνοντας τον κοινωνικό της σκοπό και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, προσπαθεί όποτε ζητηθεί και το επιτρέπουν οι συνθήκες, να παρεμβαίνει και να συμβάλει με κάθε μέσο τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση