Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Δωρεά καρεκλών από την ΕΚΠΟΛ στο Α.Γ.Ν.Β.
Δωρεά καρεκλών από την ΕΚΠΟΛ στο Α.Γ.Ν.Β.

Δωρεά καρεκλών από την ΕΚΠΟΛ στο Α.Γ.Ν.Β.

Στη δωρεάν παραχώρηση δέκα καρεκλών επισκέπτη προς το «Αχιλλοπούλειο» Γ.Ν. Βόλου προχώρησε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ  Γιώργο Κίτσιο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ.

Το υλικό παραδόθηκε σήμερα στους κκ. Ιωάννη Ντόκο, Διοικητή του Νοσοκομείου και Ηλία Καραμέτο, Δ/ντη της ΤΕΠ, για την κάλυψη πρακτικών αναγκών των ασθενών και των συνοδών, που προσέρχονται στο Γενικό Βόλου, και για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σημείωσε σχετικά: «Προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά στους φορείς που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας μάχονται στην πρώτη γραμμή καθημερινά για το καλό όλων μας. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το και τους εργαζόμενούς του που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υπερβάλλει εαυτόν, καθώς και ελάχιστη συμβολή στην κάλυψη στοιχειωδών αναγκών, που οι καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες όφειλαν να έχουν καλύψει.»

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ προσέθεσε, ότι η ΕΚΠΟΛ, εκπληρώνοντας τον κοινωνικό της σκοπό και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, προσπαθεί όποτε ζητηθεί και το επιτρέπουν οι συνθήκες, να παρεμβαίνει και να συμβάλει με κάθε μέσο τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση