Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Δωρεά ασθενοφόρο της ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο
Δωρεά ασθενοφόρο της ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο

Δωρεά ασθενοφόρο της ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο

 

 

Παραδόθηκε σήμερα στην είσοδο του Νοσοκομείου, το ασθενοφόρο της ΕΒΟΛ προς το Νοσοκομείο , που πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες της Μαγνησίας. Στο περιθώριο της παράδοσης έγινε γνωστό, ότι το δεύτερο ασθενοφόρο που παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, παραμένει, τρεις μήνες μετά, ακόμη ακινητοποιημένο, διότι δεν έχουν εκδοθεί οι .

 

Παραδίδοντας το κλειδί του ασθενοφόρου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νικήτας Πρίντζος  είπε ότι πριν από 7 μήνες η ΕΒΟΛ αποφάσισε να δωρίσει δύο πλήρως εξοπλισμένα, στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που παραδόθηκε προ τριμήνου και ένα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο με τη δέσμευση ότι θα είναι για χρήση των απαιτήσεων του Ν. Μαγνησίας.

Όπως είπε, παρόλο που υπήρξε μια καθυστέρηση που οφείλεται στην εταιρία, σας το παραδίδουμε και θέλω να αλλάξω μια ευχή που έκανα προ τριμήνου: Τότε είχα πει να είναι αχρείαστο και ακίνητο και εννοούσα να έχουμε όλοι υγεία και το αυτοκίνητο να μην χρειάζεται να μετακινηθεί.

 

Ο ίδιος ευχήθηκε το γρηγορότερο δυνατόν να βγουν γρήγορα οι πινακίδες του ασθενοφόρου για να είναι χρήσιμο στον κόσμο και να μην σημειώνονται τέτοιες καθυστερήσεις.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της και θα κάνει ό,τι μπορεί πάντα. «Η ΕΒΟΛ, το προσωπικό, οι σας το δωρίζουμε με όλη μας την καρδιά και θέλουμε να είναι χρήσιμο για την κοινωνία», δήλωσε ο Νικήτας Πρίντζος.

 

Ο του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός, ευχαρίστησε την ΕΒΟΛ και τον πρόεδρο   για όλη τη βοήθεια που είχε το «Αχιλλοπούλειο» αυτή την περίοδο.

Όπως είπε, δεν είναι μόνο το ασθενοφόρο, αλλά η ΕΒΟΛ βοήθησε στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο κ. Δραμητινός δήλωσε ότι το ασθενοφόρο πρέπει να είναι στο δρόμο για να βοηθάει τους συμπολίτες και τους συνανθρώπους μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση