Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας την προμήθεια χειρουργικών εργαλείων στην Ορθοπεδική του ΑΓΝΒ
Χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας την προμήθεια χειρουργικών εργαλείων στην Ορθοπεδική του ΑΓΝΒ

Χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας την προμήθεια χειρουργικών εργαλείων στην Ορθοπεδική του ΑΓΝΒ

: «Αναβαθμίζουμε το επίπεδο παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών

Με νέα χειρουργικά εργαλεία πρόκειται να εξοπλιστεί η Ορθοπεδική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, καθώς ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την για τη υπογραφή σύμβασης μεταξύ του νοσοκομείου και του αναδόχου για το προϋπολογισμού  125.000 ευρώ. Το χρηματοδοτείται από το και φορέας υλοποίησης του έργου είναι το ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ.

Σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ενισχύουμε τη δημόσια με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Η αιρετή Περιφέρεια χρηματοδοτεί την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας.

Η αξιοποίηση των χειρουργικών εργαλείων θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα των επεμβάσεων, θα μειώσει αισθητά τους χρόνους των επεμβάσεων προς όφελος των ασθενών, θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, και θα προάγει την επιστήμη και τεχνολογία προς όφελος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των ασθενών».

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση