Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Το μπαλάκι στους βουλευτές για ένταξη του Νοσοκομείου Βόλου στο ΕΣΠΑ
Το μπαλάκι στους βουλευτές για ένταξη του Νοσοκομείου Βόλου στο ΕΣΠΑ

Το μπαλάκι στους βουλευτές για ένταξη του Νοσοκομείου Βόλου στο ΕΣΠΑ

Οι κυβερνητικοί κυρίως βουλευτές λλά κι η 5η ΥΠΕ έχουν το λόγο και μπορούν να τρέξουν και να πιέσουν την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την ένταξη των έργων του Νοσοκομείου Βόλου στο νέο , σύμφωνα με τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Κ. Καραμπάτσα.

Ο κ. Καραμπάτσας μιλώντας στο “Ράδιο Ακρόαμα” εξήρε το της ς του Νοσοκομείου, του Χαρ. Μπαλλή, του επιστημονικού συμβουλίου κι όλων των θεσμικών οργάνων που έχουν αναλάβει να ετοιμάσουν τους φακέλους, επισημαίνοντας ότι στο νέο σε σχέση με το προηγούμενο τα χρήματα είναι λιγότερα που θα διατεθούν.

Χαρακτηριστικά είπε: «Για να ενταχθεί ένα έργο, πρέπει να γίνει δουλειά βήμα – βήμα. Πρέπει να υπογραφεί η έγκριση σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ. Χρειάζεται κυβερνητική παρέμβαση στο κέντρο ς. Θα πρέπει να πιεστεί το Υπουργείο Υγείας. Πρέπει να ιεραρχηθούν οι στόχοι από την 5η ΥΠΕ όχι με κομματικά κριτήρια, αλλά με βάση τις ανάγκες του κάθε Νοσοκομείου. Ο έχει και την διοικητική βούληση και το δυναμικό να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Το λόγο έχουν τ οι κυβερνητικοί κυρίως βουλευτές. Τα αιτήματα του Βόλου είναι και δυνατά κι επαρκώς τεκμηριωμένα. Η διαχείριση θα πρέπει να είναι χρηστή. Η 5Η ΥΠΕ έχει κάθε ευκαιρία να αποδείξει ότι διοικεί με σωφροσύνη και σχέδιο δράσης. Η Θεσσαλία πρέπει να έχει ολοκληρωμένη ματιά και πλέον είναι στο χέρι της 5ηςΥΠΕ».

Τέλος χαρακτήρισε θετικό ότι εντάχθηκε ο στεφανιογράφος και τόνισε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο ακτινοδιαγνωστικός τομέας, επισημαίνοντας ότι το Νοσοκομείο Βόλου έχει καταρτισμένο προσωπικό και γιατρούς που γνωρίζουν τις ανάγκες του, ενώ πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που θα δοθούν οι προεγκρίσεις από το Υπουργείο, οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου και ο κ. Αγοραστός, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικά και γρήγορα όπως έγινε και στο προηγούμενο ΕΣΠΑ. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση