Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Αθ. Λιούπης: Εγκρίνεται η έλευση επικουρικού χειρουργού για το Νοσοκομείο Βόλου
Αθ. Λιούπης: Εγκρίνεται η έλευση επικουρικού χειρουργού για το Νοσοκομείο Βόλου

Αθ. Λιούπης: Εγκρίνεται η έλευση επικουρικού χειρουργού για το Νοσοκομείο Βόλου

Επικοινωνία του βουλευτή Μαγνησίας με τον υπουργό και την αν. υπουργό Υγείας

Με τον υπουργό Υγείας  Θάνο Πλεύρη , όπως και με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας  Μίνα Γκάγκα μίλησε σήμερα ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης, ενημερώνοντάς τους για την υποστελέχωση της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου και την του ιδευθυντή της να μείνουν χωρίς ασφαλή εφημέρευση πέντε ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Λιούπης έθεσε το ζήτημα στον υπουργό Υγείας, ο οποίος δεσμεύτηκε να εξετάσει την προκήρυξη μόνιμης θέσης επιμελητή Β’ ειδικότητας χειρουργού για το Βόλου.

Επίσης, συνομιλώντας με την κ. Γκάγκα, βρέθηκε η άμεση λύση στο θέμα, με την έγκριση επικουρικού χειρουργού για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, που υπάρχουν στην νευραλγική αυτή Κλινική.

Ήδη το αίτημα για επικουρικό χειρουργό έχει διαβιβαστεί από την 5η Υ. ΠΕ στο Υπουργείο, όπως διαβεβαίωσε ο διοικητής της Υ.ΠΕ κ. Σερέτης τον κ. Λιούπη.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους υπουργούς, σημείωσε όμως πως θα επανέλθει άμεσα στο ζήτημα, προκειμένου να στελεχωθεί το Βόλου με περισσότερους γιατρούς και να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα, όπως κάνει ήδη, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση