Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μαγνησία
Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μαγνησία

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μαγνησία

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών που επρόκειτο να αρχίσουν από Δευτέρα στο οσοκομείο του αλλά και σε αυτά της Κεντρικής Ελλάδας, σύμφωνα  τον διοικητή  της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη , λέγοντας  μόνο ότι αυτό αποτελεί σε κεντρικό επίπεδο.

Για “παιχνίδια σε βάρος των υγειονομικών” κάνει λόγο η του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Αχιλλοπούλειο, Ειρήνη Καρακασίλη.

Όπως ανέφερε στην η του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Αχιλλοπούλειο  “όλος αυτός  ο προγραμματισμός που είχε γίνει δηλαδή 50 ραντεβού για όλη την εβδομάδα, τινάχτηκε στον αέρα. Και αφού είχαν πειστεί να εμβολιαστούν οι υγειο δημιουργείται ένα θέμα.

Ο κ. Σερέτης είπε ότι προς το στο Βόλο και τη Στερεά δεν θα γίνουν εμβολιασμοί υγειονομικών,  ενώ αναρωτιούνται όλοι που δόθηκαν τα . Δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Πόλη δεύτερης κατηγορίας είναι ο Βόλος; Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό και είναι πραγματικά απογοητευτικό. Φθάσαμε να νοσηλεύουμε 110 ασθενείς με κορωναϊό και παίρναμε και διασωληνωμένος από τη Λάρισα. Αν έχει θέματα ο κ. Σερέτης ας τα λύσει. Δεν μπορεί να παίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι στην πλάτη των υγειονομικών”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση