Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μαγνησία
Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μαγνησία

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μαγνησία

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών που επρόκειτο να αρχίσουν από Δευτέρα στο Νοσοκομείο του Βόλου αλλά και σε αυτά της Κεντρικής Ελλάδας, σύμφωνα  τον διοικητή  της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη , λέγοντας  μόνο ότι αυτό αποτελεί απόφαση σε κεντρικό επίπεδο.

Για “παιχνίδια σε βάρος των υγειονομικών” κάνει λόγο η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Αχιλλοπούλειο, Ειρήνη Καρακασίλη.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Αχιλλοπούλειο  “όλος αυτός  ο προγραμματισμός που είχε γίνει δηλαδή 50 ραντεβού για όλη την εβδομάδα, τινάχτηκε στον αέρα. Και αφού είχαν πειστεί να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί δημιουργείται ένα θέμα.

Ο κ. Σερέτης είπε ότι προς το παρόν στο Βόλο και τη Στερεά δεν θα γίνουν εμβολιασμοί υγειονομικών,  ενώ αναρωτιούνται όλοι που δόθηκαν τα εμβόλια. Δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Πόλη δεύτερης κατηγορίας είναι ο Βόλος; Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό και είναι πραγματικά απογοητευτικό. Φθάσαμε να νοσηλεύουμε 110 ασθενείς με κορωναϊό και παίρναμε και διασωληνωμένος από τη Λάρισα. Αν έχει θέματα ο κ. Σερέτης ας τα λύσει. Δεν μπορεί να παίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι στην πλάτη των υγειονομικών”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι προβληματισμοί των ειδικών και τα σχέδια για το άνοιγμα των σχολείων - https://t.co/SyklAsUBv3 -

  • Αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου από την Επιτροπή Αγώνα Βόλου - https://t.co/kiSHcNQQSK -

  • Απείλησε εκ νέου ο «Κάμελ» γυναίκα ότι θα της ρίξει βενζίνη - https://t.co/kXxmwUvDtW -

"Αλιεύοντας" την είδηση