Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τις ελλείψεις και τις μετακινήσεις ιατρών στο Γ.Ν. Βόλου
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τις ελλείψεις και τις μετακινήσεις ιατρών στο Γ.Ν. Βόλου

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τις ελλείψεις και τις μετακινήσεις ιατρών στο Γ.Ν. Βόλου

Το θέμα της σημαντικής υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και των συνεχών μετακινήσεων του εναπομείναντος ιατρικού προσωπικού προς άλλα περιφερειακά νοσοκομεία φέρνει στη , η βουλευτής ς ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ  Κατερίνα ,  καταθέτοντας ως κοινοβουλευτική αναφορά το Τύπου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας ς ().

Η βουλευτής επισημαίνει ότι η διαμαρτύρεται για την απόφαση μη ανανέωσης της θητείας των προς συνταξιοδότηση συναδέλφων ιατρών που υπηρετούν στο Γενικό .

Παράλληλα,  επειδή δεν έχει προβλεφθεί ισάριθμη αντικατάσταση τους τονίζουν πως το πιθανότερο είναι πως δεν θα μπορέσει να βγει ασφαλές πρόγραμμα εφημέρευσης.

Επιπλέον η ΕΙΝΚΥΜ αναφέρει ότι έχει ήδη αρχίσει η μετακίνηση Παιδιάτρων από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προς το με να υπάρξει αποδυνάμωση του Γ.Ν. Βόλου κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν.
Η βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό  να εξετάσει τα θέματα που τίθενται από την ΕΙΝΚΥΜ και να προβεί στις ανάλογες διορθωτικές ενέργειες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση