Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τις ελλείψεις και τις μετακινήσεις ιατρών στο Γ.Ν. Βόλου
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τις ελλείψεις και τις μετακινήσεις ιατρών στο Γ.Ν. Βόλου

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τις ελλείψεις και τις μετακινήσεις ιατρών στο Γ.Ν. Βόλου

Το θέμα της σημαντικής υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και των συνεχών μετακινήσεων του εναπομείναντος ιατρικού προσωπικού προς άλλα περιφερειακά νοσοκομεία φέρνει στη Βουλή, η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ  Κατερίνα Παπανάτσιου,  καταθέτοντας ως κοινοβουλευτική αναφορά το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ).

Η βουλευτής επισημαίνει ότι η ΕΙΝΚΥΜ διαμαρτύρεται για την απόφαση μη ανανέωσης της θητείας των προς συνταξιοδότηση συναδέλφων ιατρών που υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Παράλληλα,  επειδή δεν έχει προβλεφθεί ισάριθμη αντικατάσταση τους τονίζουν πως το πιθανότερο είναι πως δεν θα μπορέσει να βγει ασφαλές πρόγραμμα εφημέρευσης.

Επιπλέον η ΕΙΝΚΥΜ αναφέρει ότι έχει ήδη αρχίσει η μετακίνηση Παιδιάτρων από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με αποτέλεσμα να υπάρξει αποδυνάμωση του Γ.Ν. Βόλου κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν.
Η βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό  να εξετάσει τα θέματα που τίθενται από την ΕΙΝΚΥΜ και να προβεί στις ανάλογες διορθωτικές ενέργειες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση