Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Αφίσες με ευχές και σοφαδίτικα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχαριστίες
Αφίσες με ευχές και σοφαδίτικα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχαριστίες

Αφίσες με ευχές και σοφαδίτικα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχαριστίες

Προσρμόζοντς τη δράση του στις αντίξοες συνθήκες που μας επέβαλε η πανδημία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας οργάνωσε και πραγματοποιεί μια ακόμη εκδήλωση ανθρωπιάς. Πρόκειται για μια συμβολική έκφραση συμπαράστασης στους , καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, που όλο αυτό το διάστημα από την εμφάνιση της πανδημίας ως σήμερα –ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο- ξεπερνούν τον εαυτό τους στην τιτάνια προσπάθειά τους να προστατέψουν την υγεία και την ίδια μας τη ζωή.

Αν ο συνεχιζόμενος περιορισμός είναι για όλους μας κουραστικός –κυρίως τώρα, παραμονές των γιορτών-, όσοι βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, αλλά και όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή σε δομές νοσηλείας, ευχαρίστως θα άλλαζαν το αβέβαιο και απειλητικό τους “αύριο” με την ανία της δικής μας καραντίνας. Είναι οι ήρωες της εποχής μας και πρέπει να τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη.

Για να εκφράσουν, λοιπόν, τα αισθήματα συμπαράστασης στους και τα αισθήματα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές, τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. δημιούργησε και, μετά από συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, απέστειλε:

Για τους ασθενείς, αφίσες με ευχές και σοφαδίτικα χριστουγεννιάτικα , που αναρτήθηκε στους διας όλων των κλινικών του Νοσοκομείου.

Για το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό κάρτες με ευχαριστίες και ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Για τα παιδιά της Παιδς Κλινικής, στάλθηκε ένα χριστουγεννιάτικο από την περιοχή Σοφάδων με τον τίτλο «Τα Καρκαντζούλια», καθώς και ένα “δεντράκι”, μια χάρτινη κατασκευή, μαζί με πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Το Δ.Σ. εύχεται στα μέλη και όλους τους φίλους του Συλλόγου, «Καλά & ουσιαστικά » και μια «Καινούργια Χρονιά» γεμάτη υγεία, , αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο “αύριο”.

"Αλιεύοντας" την είδηση