Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ »  7,5 εκατ. ευρώ για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας
 7,5 εκατ. ευρώ για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

 7,5 εκατ. ευρώ για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Την  ενίσχυση των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας με επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ για κλίνες  covid-19 στις ΜΕΘ και 5 εκατομμύρια ευρώ για  προσλήψεις  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μέσω του , ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

Ο κ. είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη,  τον διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη, τον  αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΝΛ Χάρη Τσιλιάκο και  τον  διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Απόστολο Κομνό, παρουσία και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλη Πινακά.

Ο κ. Σερέτης ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για «τη διαρκή στήριξή του προς τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, σε μια εποχή που το σύστημα ς δοκιμάζεται σκληρά».

«Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων  που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και εκτελεί υπερβάλλοντας εαυτόν» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πάνω απ όλα, είναι η προστασία της δημόσιας ς και της  ανθρώπινης ς. Είμαστε παρόντες, συνεργαζόμαστε με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τους διοικητές των Νοσοκομείων και τον Υ και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε ενισχύουμε το σύστημα υγείας» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση