Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ /  7,5 εκατ. ευρώ για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας
 7,5 εκατ. ευρώ για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

 7,5 εκατ. ευρώ για κλίνες Covid-19  και προσλήψεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Την  ενίσχυση των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας με επιπλέον 2,5 εκατομμύρια για κλίνες  covid-19 στις ΜΕΘ και 5 εκατομμύρια για    ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μέσω του 2014-2020, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

Ο κ. είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη,  τον διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη, τον  αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΝΛ Χάρη Τσιλιάκο και  τον  διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Απόστολο Κομνό, παρουσία και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλη Πινακά.

Ο κ. Σερέτης ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για «τη διαρκή στήριξή του προς τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, σε μια εποχή που το δοκιμάζεται σκληρά».

«Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων  που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και εκτελεί υπερβάλλοντας εαυτόν» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πάνω απ όλα, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της  ανθρώπινης ζωής. Είμαστε παρόντες, συνεργαζόμαστε με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τους διοικητές των Νοσοκομείων και τον ΕΟΔΥ και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε ενισχύουμε το » πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση