Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» σε εκδήλωση του Δήμου Βόλου
«Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» σε εκδήλωση του Δήμου Βόλου

«Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» σε εκδήλωση του Δήμου Βόλου

Ενημερωτική εκδήλωση ανοικτή για το κοινό με το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων στο με τη διοργάνωση του Δήμου και την ενεργή υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης με την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών και των Εμβολίων, διοργανώνεται από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (), την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών () και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της ενημερωτικής εκστρατείας είναι η για τις συνέπειες από την άσκοπη χρήση αντιβιοτικών καθώς και η μείωσή του και κυρίως η σωστή χρήση τους. Στόχος παράλληλα είναι και η για το ρόλο των εμβολίων στην υγεία και την αποφυγή χρήσης αντιβιοτικών. Σημειώνεται ότι η ενημερωτική εκστρατεία είναι εθελοντικού χαρακτήρα και δεν τυγχάνει χρηματοδότησης ευρωπαϊκών ή άλλων σχετικών προγραμμάτων.

Το θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» θα αναπτύξει η Καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμώξεων Κανελλοπούλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αναστάσιος Μπατζιάκας.

Θα ακολουθήσει διάλογος και θα δοθούν απαντήσεις σε απορίες και ερωτήματα του κοινού.

Η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

"Αλιεύοντας" την είδηση