Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Μεγαλύτερο πέος με βλαστοκύτταρα!
Μεγαλύτερο πέος με βλαστοκύτταρα!

Μεγαλύτερο πέος με βλαστοκύτταρα!

Μεγέθυνση και επιτυγχάνουν πλέον οι  ανδρολόγοι χάρη στη χρήση αυτόλογων βλαστοκυττάρων!

Μάλιστα , η νέα μέθοδος  Lipogems, που φιλοδοξεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, έχει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

«Η νέα μέθοδος αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και δίνει μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του πέους, η οποία διαρκεί για πολλά χρόνια» αναφέρει ο  διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ Κώστας Ρόκκας  διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην    και προσθέτει.

« Τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται από τον άνδρα με ασφαλή τρόπο, επεξεργάζονται και τοποθετούνται στο πέος κατά την διάρκεια της επέμβασης».

Σύμφωνα με τους ανδρολόγους η φαλλοπλαστική κερδίζει περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, χάρη στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας  , σε άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα και τις διαστάσεις του πέους τους.

Δεκάδες χιλιάδες άνδρες, ηλικίας  κυρίως από 25 μέχρι και 45 χρόνων, σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε χρόνο υποβάλλονται σε φαλλοπλαστική. Συνήθως καταφεύγουν στον ανδρολόγο  για μεγέθυνση και πάχυνση άνδρες με πέος μικρότερο από 12 εκατοστά, αλλά και πολλοί που είναι πάνω από το μέσο όρο για αισθητικούς λόγους.

Η επέμβαση στα χέρια ενός ειδικευμένου χειρουργού, είναι ασφαλής,με ταχεία ανάρρωση, γι' αυτό και δεν περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις ανατομικής υστέρησης, αλλά και σε περιπτώσεις εν γένει αισθητικής βελτίωσης της εικόνας του πέους ,που θα τονίσει την «αυτοπεποίθηση του άνδρα.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος προβλήματος στύσης, όταν  η επέμβαση γίνεται σωστά  από εξειδικευμένο γιατρό, αφού με την τεχνική που εφαρμόζεται μένει ανέπαφος ο στυτικός μηχανισμός» αναφέρει ο κ Ρόκκας.

Η αυξητική του πέους συνήθως περιλαμβάνει δύο φάσεις στην ίδια επέμβαση: πρώτα γίνεται η αύξηση του μήκους και κατόπιν η αύξηση της διαμέτρου. Διαρκεί περίπου μια , γίνεται με γενική η επισκληρίδιο νάρκωση, δεν απαιτεί νοσηλεία αλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Ένα μήνα μετά ο μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή.

Στο στάδιο της αύξησης του μήκους, συνήθως γίνεται δια των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος, κερδίζοντας έτσι 3-4 εκατοστά σε στύση.

Για το στάδιο της αύξησης της διαμέτρου του πέους η συνήθης πρακτική είναι η χρήση λίπους του ίδιου του ασθενή, που λαμβάνεται συνήθως από περιοχές όπως ο γλουτός ή ο μηρός και εγχέεται  υποδορίως στο πέος μέσω μιας λεπτής βελόνας-κάνουλας.

«Με τη νέα μέθοδο  Lipogems, το λίπος πριν εγχυθεί, υπόκειται σε ποιοτική επεξ  μέσα στο χειρουργείο. Μια ειδική συσκευή πατενταρισμένης τεχνολογίας, απομακρύνει τα άχρηστα συστατικά του λίπους (φλεγμονώδεις παράγοντες, υπολείμματα αίματος και ελαιωδών στοιχείων), ενώ συγκρατεί και κατακερματίζει τα λιποκύτταρα, ενεργοποιώντας έτσι τα βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνονται στο λιπώδη ιστό»εξηγεί ο κ Ρόκκας και συνεχίζει

«Η διαδικασία είναι απλή και ταχεία και γίνεται ΧΩΡΙΣ τη χρήση πρόσθετων χημικών ή ενζύμων. Κατόπιν το τελικό προϊόν εγχέεται στο πέος δίνοντας μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του. Η νεα μέθοδος λύνει το πρόβλημα που υπήρχε στο παρελθόν, όταν  ένα μεγάλο ποσοστό του λίπους απορροφιόταν από τον οργανισμό μετά από μερικούς μήνες, με , η πάχυνση να μη διαρκεί μακροχρόνια».

Όπως τονίζουν οι ανδρολόγοι το επεξεργασμένο λίπος της τεχνικής Lipogems,προέρχεται 100% από τον ασθενή, πράγμα που εξασφαλίζει άριστη βιοσυμβατότητα. Είναι πολύ πιο ομοιογενές και επιβιώνει πολύ καλύτερα στην περιοχή τοποθέτησής του. Επιπλέον, η πλούσια περιεκτικότητά του σε βλαστοκύτταρα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ανας και αναγέννησης του τος ιστού, με τη φυσική και μακροχρόνια αύξηση του πάχους της περιοχής.

«Η επέμβαση απαιτεί εξειδίκευση από τον γιατρό, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι  πριν από την φαλλοπλαστική υποβάλλονται σε πλήρη ανδρολογικό και ψυχολογικό έλεγχο»καταλήγει ο κ Ρόκκας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση