Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Κερασο-Νηστεία υγιεινιστών στην Πορταριά Πηλίου
Κερασο-Νηστεία υγιεινιστών στην Πορταριά Πηλίου

Κερασο-Νηστεία υγιεινιστών στην Πορταριά Πηλίου

Tη “συνάντηση των 70” διοργανώνει ο βελονιστής Βασίλης Τριτάκης  από την Τετάρτη 14 Ιουνίου που αρχίζει η Κερασο-Νηστεία στην Πορταριά τού Πηλίου στο ξενοδοχείο «Pelion Resort».

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, «το τεράστιο βασικό   ξενοδοχείο γέμισε  (φθάσαμε αισίως τους 70 συμμετέχοντες…) και αναγκαστήκαμε να σάς μοιράσουμε και σε 5-6 διπλανά – κοντινά καταλύματα, αρχοντικά και ξενώνες (αφού ζητούσατε επιμόνως να έρθετε να συμμετέχετε στην Κερασο-Θεραπεία). Με λίγο περπάτημα μέσα στα πλατάνια και στις καρυδιές θα φθάνετε στο Pelion Resort όπου εκεί θα γίνονται οι βασικές μας δραστηριότητες (ασκήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, μασαζάκια, ρεφλεξολογία κ.λπ.) , είτε με το αυτοκίνητό σας φτάνετε στο Pelion Resort μέσα σε 3-4 λεπτά.»

Επίσης ο κ. Τριτάκης αναφέρει «εμείς σαν μέρος τής κρατικής μηχανής που είμαστε ~ αρχίζουμε να κάνουμε τέτοιες ασκήσεις Νηστείας και Εγκράτειας , διότι θα μάς φανούν πολύ χρήσιμες στο απώτερο Μέλλον… που θα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε σκληρή Νηστεία με επιστημονικό και σωστό τρόπο και → Όχι σαν τον «γάϊδαρο τού Χότζα» που τού επέβαλαν τα κόμματα μια άσχετη νηστεία και αποχή από σανό και από κουτόχορτο …και τελικά πάνω που την συνήθισε …κατέληξε… τον πήρε ο Θεός κοντά του….»

Το «Dream Team» τής 5ήμερης Κερασο-Νηστείας (φωτο) θα θα προσφέρει για βρώση  κάθε 4 ώρες μόνον ένα μπώλ Κεράσια… και αρκετό πηλιορείτικο θαυματουργό νερό που θα σάς κάνει να μην πεινάτε και να μην διψάτε….

Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι ιώργος Κατσαντώνης από την Κατερίνη (ασκήσεις Qi Goung και Ταοϊστικό μασάζ εξισορρόπησης τών Μεσημβρινών), η εωργία Μπαρούτα από την Ζ (φαρμακοποιός – αλλά και ειδικευμένη στην ρεφλεξολογία) , η Βίκυ Ρουμελιώτη από την Αθήνα (γυμνάστρια και δασκάλα Γιόγκα – που αυτή την φορά έχει αναλάβει τις ασκήσεις στην πισίνα με τον διεθνή τίτλο : Aquarobics), η Δάφνη Τζιανοπούλου από την Θεσσαλονίκη (εκπαιδεύτρια Shiatsu ~ με δική της σχολή 3ετούς φοιτήσεως στην εκπαίδευση Σιάτσου στην Θεσ/κη), η Δ Ρήγα από τον Βόλο (δασκάλα Γιόγκα και βουνών ~ πεζοπορίες και αναρρίχηση ), η Έλενα Πισαρένκο από τον Βόλο (δασκάλα Γιόγκα + μπαλέτο), η Θάλεια από την Θεσσαλονίκη (Amrit Sagar Saraswati – Yoga Instructor), η Όλγα Ρεντζούλη από την Τσαγκαράδα (δασκάλα Γιόγκα και γυμναστικών)(που δεν εικονίζεται στην φωτο – αλλά θα  βοηθά στα μαθήματα Γιόγκα. –

Οι παραπάνω συνεργάτες του  Βασ. Τριτάκη ,  θα παρουσιαστούν  την Τετάρτη το απόγευμα στις 6 μ.μ. μετά τον μεσημεριανό  Ύπνο στην αυλή τού ξενοδοχείου Pelion Resort και αυτό θα είναι το πρώτο  επίσημο μεγάλο ραντεβού τής σύναξης τών 70!

Όσοι έρθουν νωρίς την Τετάρτη θα έχουν ένα πρώτο ραντεβού με τα  στην πισίνα τού βασικού μας ξενοδοχείου (Pelion Resort) και όσοι καταφθάνουν αργότερα → το μεγάλο επίσημο ραντεβού θα είναι πάλι γύρω από «την ιερή πηγή ~ κολυμβήθρα τών Κενταύρων» → (ήτοι την πισίνα τού Pelion Resort).

Ο  Βασίλης Τριτάκης (Ολιστικός γιατρός ~ Βελονισμό, Φυτοθεραπεία και Φυσική Προληπτική Ιατρική- διοργανωτής ~ υποκινητής ολιγοήμερων Διακοπών Υγείας και Αποτοξίνωσης-επίσης διοργανωτής μία φορά το έτος ολιγοήμερων εκδρομών στην , στην Ζανζιβάρη, στην , στην Ταϋλάνδη, Μπαλί, Μαλδίβες και στο Νεπάλ ή αλλού – σε τροπικά παραμυθένια μέρη που έχει εκπαιδευτεί και έχει δουλέψει σε νοσοκομεία κ.λπ. ἤ κοντά στους δασκάλους του).

Επίσης ο ίδιος ενημερώνει ότι η  για φέτος 2017 στην Κεράλα και Νότια είναι ήδη έτοιμη από 10 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017 με το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Tribe   και θα  ανακοινωθεί  επίσημα, αμέσως μετά το πέρας τών Κερασιών.

«Πρέπει να τονίσω και μια μικρή λεπτομέρεια πολύ σημαντική : Παρακαλώ να μην «κλέβετε» αυτές τις λίγες μέρες αποχής από τα φαγητά, και να μην τρώτε κρυφά κάποια φαγητά, ἤ άλλα φρούτα, ἤ μπουγάτσες ἤ τυρόπιτες ἤ χορτόπιτες από την πλατεία τού χωριού, ἤ ξηρούς καρπούς, ἤ οτιδήποτε άλλο – εκτός από Κεράσια τού Θεού !!! διότι θα έχετε κάποιες περίεργες «παρενέργειες» ἤ κάποιες περίεργες «αντιδράσεις» → όταν ξαφνικά φάτε «σκληρό φαγητό», που εγώ δεν θα μπορώ να τις εξηγήσω με τα δεδομένα που θα έχω (…διότι θα μού έχετε πεί ψέματα…) και επειδή συμβαίνει συχνά να μού λέει ο κόσμος ψέματα (διότι νομίζει ότι αυτός μπορεί να τρώει διάφορες βλακείες και την τελευταία στιγμή να τον σώζουν τα Βότανα και ο Βελονισμός που τού εφαρμόζω…)» επισημαίνει ο κ.  Τριτάκης.

Ο ολιστικός ιατρός τονίζει: «Θα κάνω ομιλίες τα βράδια που θα εξηγώ την Λογική και την Χημεία τών Διακοπών τής Νηστείας, αλλά επειδή κάποιοι είναι καινούργιοι (και μού έχουν μιλήσει ήδη για τους φόβους τους – για το αν θα αντέξουν τόσες μέρες Μόνον με Κεράσια…) → και επειδή σέβομαι οπωσδήποτε πάντα τους φόβους =→ τού να κάνεις κάτι για πρώτη φορά (…η Αρχή είναι το ήμισυ του Παντός !!) για αυτό τονίζω και αυτή την εκδοχή εδώ…

Αυτό είναι άλλωστε ένα μέρος τής Θεραπείας μου =→ να ελέγχω από τους σφυγμούς ~ αν όλα πάνε καλά στον οργανισμό τού καθενός → και αν βλέπω κάτι περίεργο == να περνάω από ανάκριση τον πάσχοντα – μέχρι να ανακαλύψουμε → ότι κάτι κάνει Λάθος, ἤ ότι κάτι δεν κάνει σωστά, ἤ ότι κάτι κάνει που νομίζει ότι είναι άμοιρο ευθυνών – που τού προκαλεί όμως διάφορα μικρά συμπτώματα… ἤ ότι κάτι άλλο που κάνει και νομίζει ότι είναι σωστό και ταιριαστό για τον εαυτό του → αυτό αντιθέτως να είναι υπεύθυνο για μια σειρά συμπτωμάτων που τον κάνουν να υποφέρει , αλλά που ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό του ότι αυτή η συνήθεια ~ ἤ ότι αυτή η λάθος Πράξη είναι ικανή να τού αποδιοργανώνει ολόκληρο τον Οργανισμό του…!!! (μέσα σε αυτή την άγνοια κάποιων πραγμάτων → κολλάει και εμπειρία με τις ομάδες Αίματος που αρχίζουν τελευταίως να μάς φέρνουν πολλά νέα δεδομένα στο Φώς τής Συνειδητότητας ~ και θα πώ αρκετά πράγματα γι αυτό…)

Επειδή λοιπόν, η Μακρόχρονη πείρα μου έχει δείξει ότι ο καθένας άνθρωπος (όσο και ψαγμένος και προσεκτικός μπορεί να φαίνεται ἤ να νομίζει ότι είναι…) μπορεί όμως να κάνει μερικά «κουφά πράγματα» → που είναι τρομερά Λάθη και δεν ταιριάζουν καθόλου στην δική του Κράση και στον δικό του Οργανισμό …και αυτά τα άγνωστα Λάθη τον εμπλέκουν χωρίς να το καταλαβαίνει σε ενοχλητικά και ύποπτα συμπτώματα που τον κάνουν να υποφέρει → αλλά και για τα οποία βλακωδώς δίνει “Άρπα~ Cola” λύσεις… είτε παίρνει δυτικά φτηνοφαρμακάκια που απλώς διώχνουν τα μικρά συμπτώματα… αλλά αυτό μπορεί να είναι η Κερκόπορτα → που αρχίζει και αλώνεται και να αποδιοργανώνεται ο Οργανισμός του → από μετέπειτα σοβαρές Αρρώστιες και από υπαρκτές συγκεκριμένες δυτικές Διαγνώσεις…

Δηλώνω λοιπόν κι εγώ την εξής θέση απέναντι στην ασάφεια και στην ασχετοσύνη ἤ στην ημιμάθεια που επικρατεί γύρω μου ~ για να τους κάνω όλους όσους απευθύνονται σε μένα → να σκεφτούν και να προβληματιστούν → είτε μού κρύβουν μερικά πράγματα, είτε μού λένε διάφορα έξυπνα ψεματάκια (και νομίζουν ότι θα δουλέψουμε όλα τα υπόλοιπα με υγιεινούς τρόπους ~ αλλά αυτοί μπορεί να συνεχίζουν να καπνίζουν, ἤ να συνεχίζουν να πίνουν αλκοόλ, ἤ να τρώνε ακατάλληλα πράγματα, κρέατα, αλλαντικά, αλάτια, πιπέρια, καφέδες κ.λπ. ἤ να μού λένε μισές αλήθειες, ἤ να μού λένε κάποια αθώα ψέματα… : → δηλώνω ξεκάθαρα : ότι «Δεν αναλαμβάνω καμία Ευθύνη για κανέναν και για οτιδήποτε έχει»…!!!

Καλύτερα : μάθετε να προσέχετε σωστά τον Εαυτό σας ~ ύστερα από όσα θα πούμε αυτές τις μέρες , διότι αλλιώς : εγώ, δεν δέχομαι να αναλάβω καμία Ευθύνη για κανέναν και για οτιδήποτε έχει !!! Δεν δέχομαι να αναλάβω Ευθύνες για έναν άλλον ανεύθυνο άνθρωπο → που ήρθε ξαφνικά μια μέρα και μού ζήτησε θεραπεία, ενώ συνεχίζει να κάνει κάποια πράγματα που ρητά τού απαγορεύω …αλλά μού έχει κρύψει και κάποια πράγματα και συνεχίζει να μού λέει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν …και μού λέει επιπλέον και μερικά ψεματάκια….
Όταν θα φτάσετε στο επίπεδο να είστε ειλικρινείς με τον Εαυτό σας → η καλή σας Υγεία θα είναι σαν απλή και φυσική Επιβράβευση !!!»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση