Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες
Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες

Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες

Συνάντηση με τον πρόεδρο Γ. Γάτη και τη γεν. γραμματέα Ν. Χονδρογιάννη, του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας, πραγματοποίησε η βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου.

Στη συζήτηση που διεξήχθη τέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας της επαρχίας Μαγνησίας και Σποράδων (Αλμυρός, Βελεστίνο, Αργαλαστή, Ζαγορά, Σκιάθος, Σκόπελος) σε ιατρικό- λοιπό προσωπικό και υποδομές.

Η κα Παπανάτσιου ανέπτυξε τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο -ΠΣ στον δημόσιο διάλογο συνολικά για την Υγεία προς τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις τους για το προς διαμόρφωση προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δήλωσε: «Τα Κέντρα Υγείας οφείλουν να ενισχυθούν σε μόνιμο προσωπικό και να επιτελέσουν το ρόλο τους που είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχει εξαγγείλει κίνητρα που θα δοθούν προς τους ιατρούς για να μπορέσει το ΕΣΥ να γίνει πιο ελκυστικό. Είναι επίσης σημαντικό να προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, που είναι πολύ παλιά τα περισσότερα, ώστε να υπάρξει και σημαντική εξοικονόμηση πόρων που θα μπορούσαν να διοχετευθούν και πάλι στο σύστημα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #πνιγμός Βρετανού στην Σκιάθο #Βρετανός #πνιγμός #Σκιάθος - https://t.co/7PldgT3KQs -

  • “Η Πεποικιλμένη» του Παπαδιαμάντη” #ΗΠεποικιλμένη - https://t.co/OhY3CWCKPH -

  • Στήριξη των πληγέντων από το πλημμυρικό φαινόμενο στον Βόλο #πλημμυρικόφαινόμενο - https://t.co/di5QYJT3x6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση