Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / «Διατροφή, Άσκηση και Δημόσια Υγεία» από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου
«Διατροφή, Άσκηση και Δημόσια Υγεία»  από  το  Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου

«Διατροφή, Άσκηση και Δημόσια Υγεία» από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου

«Διατροφή, Άσκηση και Δημόσια »είναι το θέμα της πρώτης διάλεξης του 1ου Κύκλου Διαλέξων σε θέματα Δημόσιας Υγείας, που διοργανώνει, υπό την διεύθυνση του καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη, το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου στην .

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 19.30 στο επί της οδού Ηπίτου 17 Β στην Πλάκα.

Το θέμα θα αναπτύξει ο επιδημιολόγος Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, ενώ θα προλογίσει ο κ. Μπεχράκης.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σκοπός του οποίου είναι η επιστημονικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της δημόσιας υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην και διακοπή του καπνίσματος, έχει προγραμματίσει σειρά επιστημονικών διαλέξεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπιτου 17 Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη προγράμματος Άννα Τζώρτζη, στα τηλ : 210.6056 ,210.3314755.
Email: atzortzi@acg.edu * atzortzi@researchlab.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση