Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Τοποθέτηση γιατρών σε Μαγνησία και Σποράδες
Τοποθέτηση γιατρών  σε Μαγνησία και Σποράδες

Τοποθέτηση γιατρών σε Μαγνησία και Σποράδες

Τοποθέτηση ιατρών, υπόχρεων εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου, με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου, ορισμένου χρόνου, σε προσωρινές θέσεις που συστήνονται με την παρούσα για την εκπλήρωση της δωδεκάμηνης υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ή την συμπλήρωση αυτής θα γίνει με του υπουργού Υγείας.

Για τη και , προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρού στο Π.Ι.Μηλεών – Κ.Υ. Αργαλαστής, μιας γιατρού στο Κ.Υ. Σκοπέλου, ενός γιατρού στο Π.Ι. Νεοχωρίου – Κ.Υ. Αργαλαστής και δύο γιατρών στο Κ.Υ. Σκιάθου.

Οι ιατροί πρέπει να διαμένουν εντός της έδρας του Κέντρου Υγείας, ή του Περιφερειακού Ιατρείου στο οποίο έχουν διοριστεί και μόνο στις περιπτώσεις που αυτή δεν πληροί στοιχειώδεις προϋποθέσεις ς μπορεί να χορηγείται από την Προϊσταμένη Αρχή του ιατρού, ς εκτός έδρας του Κ.Υ. ή του Π. Ι.

Οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου που διορίζονται σε κενές θέσεις ιατρείων μπορούν να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας από την ανάρτησης της απόφασης διορισμού τους στο ή το αργότερο εντός τριών ημερών από την παραλαβής της ανακοίνωσης διορισμού τους και που διορίζονται σε κενούμενες θέσεις θα πρέπει να επικοινωνούν άμεσα με τον αρμόδιο φορέα για την ανάληψη υπηρεσίας τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση