Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Τοποθέτηση ασκούμενων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Τοποθέτηση ασκούμενων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση ασκούμενων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση τριών γιατρών θα γίνει στο Νοσοκομείο Βόλου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας .

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο Βόλου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός γιατρού, για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Χειρουργικής, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής, ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Ουρολογίας, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής αυτής ειδικότητας κι ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Ενδοκρινολογίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση #ΟΕΒΕΜ με αγγειοπλάστες -κεραμίστες και ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων & ξενώνων… - https://t.co/7LNJbjvYSR -

  • Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου - https://t.co/bK8GBcptHF -

  • Πεζοπορία Άνω Κερασιά -Ιερά Μονή Φλαμουρίου - https://t.co/g2dKzBaQ7t -

"Αλιεύοντας" την είδηση