Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Τον τίτλο της Καλύτερης Οδοντιατρικής Κλινικής της Χρονιάς παγκοσμίως διεκδικεί η EURODENTICA
Τον τίτλο της  Καλύτερης Οδοντιατρικής Κλινικής της Χρονιάς παγκοσμίως διεκδικεί η EURODENTICA

Τον τίτλο της Καλύτερης Οδοντιατρικής Κλινικής της Χρονιάς παγκοσμίως διεκδικεί η EURODENTICA

Τον τίτλο της «Καλύτερης Οδοντιατρικής Κλινικής της Χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο-InternationalDentalClinicoftheYear, στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού IMTJ Awards (http://awards.imtj.com/, διεκδικεί στις 22 Μαΐου στην Μαδρίτη η ελληνική εταιρεία Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα.

Η EURODENTICA έχει επιλεγεί σε παγκόσμιο επίπεδο στην τελική τριάδα των εταιρειών, που διεκδικούν τον τίτλο κι αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα στον τομέα της υγείας οι πρωτοπορούν παγκοσμίως και οι προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι η πρώτη φορά που οδοντιατρική κλινική από την Ελλάδα λαμβάνει υποψηφιότητα για αυτή την διάκριση, ενώ η υποψηφιότητα αυτή κρίνεται εξαιρετικά ωφέλιμη για την προβολή του κλάδου, αλλά και τον Ελληνικό Οδοντιατρικό Τουρισμό εν γένει.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έγκυρους διαγωνισμούς που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Διεθνή Εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού IMTJ και συμμετέχουν διακεκριμένοι κριτές από όλο τον κόσμο.

«Η μας μετά από αξιολόγηση στην τελική τριάδα σε παγκόσμιο επίπεδο , μεταξύ των πιο ποιοτικά προβεβλημένων Οδοντιατρείων, είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας αλλά και για τους εξειδικευμένους επιστήμονες και το υπόλοιπο προσωπικό της ΕURODENTICA» αναφέρει ο επιστημονικός διευθυντής της EURODENTICAΕξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα επίκουρος καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Σ. Κουβελάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα έχει στη συλλογή της μεγάλες διακρίσεις και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς. Την τελευταία διάκριση απέσπασε από το Γερμανικό Οργανισμό TEMOS και το διεθνές DIPLOMATIC COUNCIL.

Η διάκριση αφορούσε το άριστο επίπεδο των επιστημονικών υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς και την κατέταξε ανάμεσα στα 150 καλύτερα Οδοντιατρικά Κέντρα του κόσμου (Best Hospitals Worldwide 2014, www.diplomatic-council.org).

«Οι διακρίσεις είναι πάντα κίνητρο να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών» κατέληξε ο κ Κουβελάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση