Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Στο Βόλο το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής
Στο Βόλο το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής

Στο Βόλο το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής

To 3ο Πνελλήνιο Συνέδριο ενικής Χειρουργικής, θ πραγματοποιηθεί στο Βόλο από τις 10 έως και τις 12 Ιουνίου 2016, με διοργανώτρια την Επαγγελματική Ένωση ενικών Χειρουργών Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται, «η κατά γενική των εκδηλώσεων και των συνεδρίων μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, μας υποχρεώνει, με αίσθημα ευθύνης, να προσδιορίζουμε κάθε νέα χρονιά πολυεπίπεδη επιστημονική θεματολογία στα γνωστικά αντικείμενα της χειρουργικής αναζητώντας το βέλτιστο συνδυασμό ποιοτικής χειρουργικής παρέμβασης και στοχευμένου θεραπευτικού αποτελέσματος.

Η εξαιρετική ανάπτυξη της ς τεχνολογίας, αναθεωρεί τις καθιερωμένες από χρόνια οπτικές γωνίες χειρουργικής αντιμετώπισης, οπότε σημαντικός στόχος των συνεδρίων μας είναι να επικαιροποιούμε τη γνώση και να επαναπροσδιορίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα νέους στόχους χειρουργικής ς. Η συμμετοχή των συναδέλφων χειρουργών αλλά και ιατρών άλλων ειδικοτήτων, με εργασιών, συμμετοχή σε στρογγυλές και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, θα ανοίξουν ελπιδοφόρους ορίζοντες στην επιστημονική χειρουργική γνώση, θα παγιώσουν σταθερές επιστημονικές συνεργασίες και θα δημιουργήσουν νέους δεσμούς φιλίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση