Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Στο Βόλο το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής
Στο Βόλο το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής

Στο Βόλο το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής

To 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από τις 10 έως και τις 12 Ιουνίου 2016, με διοργανώτρια την Επαγγελματική Ένωση Γενικών Χειρουργών Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται, «η κατά γενική αναγνώριση επιτυχία των εκδηλώσεων και των συνεδρίων μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, μας υποχρεώνει, με αίσθημα ευθύνης, να προσδιορίζουμε κάθε νέα χρονιά πολυεπίπεδη επιστημονική θεματολογία στα γνωστικά αντικείμενα της χειρουργικής αναζητώντας το βέλτιστο συνδυασμό ποιοτικής χειρουργικής παρέμβασης και στοχευμένου θεραπευτικού αποτελέσματος.

Η εξαιρετική ανάπτυξη της ιατρικής τεχνολογίας, αναθεωρεί τις καθιερωμένες από χρόνια οπτικές γωνίες χειρουργικής αντιμετώπισης, οπότε σημαντικός στόχος των συνεδρίων μας είναι να επικαιροποιούμε τη γνώση και να επαναπροσδιορίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα νέους στόχους χειρουργικής πρακτικής. Η συμμετοχή των συναδέλφων χειρουργών αλλά και ιατρών άλλων ειδικοτήτων, με παρουσίαση εργασιών, συμμετοχή σε στρογγυλές τράπεζες και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, θα ανοίξουν ελπιδοφόρους ορίζοντες στην επιστημονική χειρουργική γνώση, θα παγιώσουν σταθερές επιστημονικές συνεργασίες και θα δημιουργήσουν νέους δεσμούς φιλίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση