Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί
Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Συναντήσεις στην των νοσοκομειακών ενώσεων με εκπροσώπους των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή για το θέμα που προέκυψε με το ΤΣΑΥ, ενώ οι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νικ. Χαυτούρας  τόνισε αυτό είναι ακόμη μία ενέργεια της ς για να καταστρέψει τη δημόσια και να οδηγήσει σε φυγή τους γιατρούς και πρόσθεσε  ότι θα πρέπει να υπάρξουν συλλογικές .

Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των ΥΠΕ και να κινηθούν νομικά με στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας έχει προγραμματίσει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει , για τα της συνάντησης της Παρασκευής και να ληφθούν αποφάσεις για επόμενες ενέργειες.

Να σημειωθεί τέλος , πέρα από τους γιατρούς,   καλούνται  κι άλλοι κλάδοι όπως δικηγόροι και μηχανικοί, να επιλέξουν  είτε τον ασφαλιστικό φορέα της υπηρεσίας στην οποία εργάζονται ή τον ασφαλιστικό φορέα του κλάδου τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση