Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί
Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Συναντήσεις στην Αθήνα των νοσοκομειακών ενώσεων με εκπροσώπους των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή για το θέμα που προέκυψε με το ΤΣΑΥ, ενώ οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος των οσοκομειακών Γιατρών ικ. Χαυτούρας  τόνισε αυτό είναι ακόμη μία ενέργεια της κυβέρνησης για να καταστρέψει τη δημόσια υγεία και να οδηγήσει σε φυγή τους γιατρούς και πρόσθεσε  ότι θα πρέπει να υπάρξουν συλλογικές .

Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των ΥΠΕ και να κινηθούν νομικά με προσφυγή στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών έχει προγραμματίσει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει , για τα αποτελέσματα της ς της Παρασκευής και να ληφθούν αποφάσεις για επόμενες ενέργειες.

Να σημειωθεί τέλος , πέρα από τους γιατρούς,   καλούνται  κι άλλοι κλάδοι όπως και , να επιλέξουν  είτε τον ασφαλιστικό φορέα της υπηρεσίας στην οποία εργάζονται ή τον ασφαλιστικό φορέα του κλάδου τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση