Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί
Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Συναντήσεις στην Αθήνα των νοσοκομειακών ενώσεων με εκπροσώπους των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή για το θέμα που προέκυψε με το ΤΣΑΥ, ενώ οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νικ. Χαυτούρας  τόνισε αυτό είναι ακόμη μία ενέργεια της κυβέρνησης για να καταστρέψει τη δημόσια υγεία και να οδηγήσει σε φυγή τους γιατρούς και πρόσθεσε  ότι θα πρέπει να υπάρξουν συλλογικές αντιδράσεις.

Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των ΥΠΕ και να κινηθούν νομικά με προσφυγή στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας έχει προγραμματίσει γενική συνέλευση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της συνάντησης της Παρασκευής και να ληφθούν αποφάσεις για επόμενες ενέργειες.

Να σημειωθεί τέλος , πέρα από τους γιατρούς,   καλούνται  κι άλλοι κλάδοι όπως δικηγόροι και μηχανικοί, να επιλέξουν  είτε τον ασφαλιστικό φορέα της υπηρεσίας στην οποία εργάζονται ή τον ασφαλιστικό φορέα του κλάδου τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

"Αλιεύοντας" την είδηση