Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί
Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Στα …. κάγκελα οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Συναντήσεις στην Αθήνα των νοσοκομειακών ενώσεων με εκπροσώπους των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή για το θέμα που προέκυψε με το , ενώ οι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος των οσοκομειακών ιατρών Μαγνησίας ικ. Χαυτούρας  τόνισε αυτό είναι ακόμη μία ενέργεια της κυβέρνησης για να καταστρέψει τη δημόσια υγεία και να οδηγήσει σε φυγή τους γιατρούς και πρόσθεσε  ότι θα πρέπει να υπάρξουν συλλογικές αντιδράσεις.

Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των ΥΠΕ και να κινηθούν νομικά με προσφυγή στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου.

Η Ένωση Νοσοκομειακών ιατρών Μαγνησίας έχει προγραμματίσει γενική συνέλευση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της συνάντησης της Παρασκευής και να ληφθούν αποφάσεις για επόμενες ενέργειες.

Να σημειωθεί τέλος , πέρα από τους γιατρούς,   καλούνται  κι άλλοι κλάδοι όπως και , να επιλέξουν  είτε τον φορέα της υπηρεσίας στην οποία εργάζονται ή τον ασφαλιστικό φορέα του κλάδου τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση