Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Σε νέες κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί
Σε νέες κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί

Σε νέες κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί

στην είσοδο του «» θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 14 οεμβρίου, οι νοσοκομειακοί , με αίτημα να μην απολυθούν οι επικουρικοί συνάδελφοί τους, που συμβάλουν με την παρουσία τους για να μην κλείσουν λόγω υποστελέχωσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών οσοκομείου και Κέντρων Υγείας ς Νίκος Χαυτούρας είπε ότι στην κινητοποίηση θα προσκληθούν οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί φορείς, προκειμένου να αντιδράσουν στην περίπτωση απόλυσης επικουρικών γιατρών, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία θα ανέβει στο γραφείο του διοικητή Ματθαίου Δραμητινού για να μεταφέρει το αίτημα ανανέωσης των συμβάσεων των επικουρικών γιατρών.

Εξάλλου, σήμερα Πέμπτη, στις 2 μ.μ., η συντονιστική επιτροπή Θεσσαλίας, που αποτελούν , εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ και αγωνίζεται ενάντια στην αποδόμηση της δημόσιας υγείας στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, θα έχει συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου, για να του θέσει τα προβλήματα που υπάρχουν στα νοσηλευτικά της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση