Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Σε νέες κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί
Σε νέες κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί

Σε νέες κινητοποιήσεις οι νοσοκομειακοί γιατροί

Κινητοποίηση στην είσοδο του Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, οι νοσοκομειακοί γιατροί, με αίτημα να μην απολυθούν οι επικουρικοί συνάδελφοί τους, που συμβάλουν με την παρουσία τους για να μην κλείσουν λόγω υποστελέχωσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας είπε ότι στην κινητοποίηση θα προσκληθούν οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί φορείς, προκειμένου να αντιδράσουν στην περίπτωση απόλυσης επικουρικών γιατρών, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία θα ανέβει στο γραφείο του διοικητή Ματθαίου Δραμητινού για να μεταφέρει το αίτημα ανανέωσης των συμβάσεων των επικουρικών γιατρών.

Εξάλλου, σήμερα Πέμπτη, στις 2 μ.μ., η συντονιστική Θεσσαλίας, που αποτελούν γιατροί, εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ και αγωνίζεται ενάντια στην αποδόμηση της δημόσιας υγείας στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, θα έχει συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου, για να του θέσει τα προβλήματα που υπάρχουν στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση