Βρίσκεστε εδώ:  / ΙΑΤΡΙΚΑ / Πρόσληψη επικουρικών γιατρών στο ΠΕΔΥ Βόλου
Πρόσληψη  επικουρικών γιατρών στο ΠΕΔΥ Βόλου

Πρόσληψη επικουρικών γιατρών στο ΠΕΔΥ Βόλου

Στην πρόσληψη δύο επικουρικών γιατρών στο ΠΕΔΥ Βόλου, προχωρεί η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας.Mε απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, εγκρίθηκε η πρόσληψη μιας γιατρού, ειδικότητας ακτινοδιαγνωστικής και μίας γιατρού ειδικότητας ιατρικής βιοπαθολογίας, ως επικουρικοί για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΠΕΔΥ Βόλου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η διάρκεια της κάθε σύμβασης είναι 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος χρόνος. Οι δύο παραπάνω γιατροί προσλαμβάνονται με καθεστώς πλήρους κι αποκλειστικής απασχόλησης και τους καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού ΕΣΥ με βαθμό Επιμελητή Β’ .
Σε εκτέλεση της απόφασης θα υπογραφεί σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τον ενδιαφερόμενο γιατρό και την 5η ΥΠΕ, φωτοαντίγραφο της οποία θα σταλεί στο Υπουργείο Υγείας.
Οι δύο γιατροί, εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης, οφείλουν να παρουσιαστούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα που τοποθετούνται για ανάληψη υπηρεσίας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τηλεφώνημα Προκόπη Παυλόπουλου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς - https://t.co/izAUjeQk4O -

  • Κλήση για φωτιά στην Nέα Αγχίαλο  - https://t.co/8qpFqpIUOU -

  • Συνελήφθη μόλις αποφυλακίστηκε και θα απελαθεί - https://t.co/JBzlYnRbhS -

"Αλιεύοντας" την είδηση