Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Παρέμβαση βουλευτών Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την υποστήριξη των προτάσεων των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλίας
Παρέμβαση βουλευτών Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την υποστήριξη των προτάσεων των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλίας

Παρέμβαση βουλευτών Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την υποστήριξη των προτάσεων των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλίας

Αναφορά κατέθεσαν οι βουλευτές Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος προς τον υπουργό Υγείας το από 7-8-2020 «Κοινό Δελτίο Τύπου των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλίας».

Στην αναφορά τους οι βουλευτές Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, υποστηρίζουν τα προτεινόμενα από τους Ιατρικούς Συλλόγους Θεσσαλίας μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας που περιλαμβάνουν την αναδιάρθρωση του με τη ταυτόχρονη ενίσχυσή του σε προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε να γίνεται πιο γρήγορα η ιχνηλάτηση και η περιχαράκωση των αναπτυσσόμενων εστιών και τη καθιέρωση της εξέτασης δειγμάτων για τον Covid 19, με τη μοριακή μέθοδο PCR, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και οι πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Η κ. Παπανάτσιου και ο κ. Μεϊκόπουλος ζήτησαν από τον υπουργό Υγείας να εξεταστούν οι προτάσεις των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλίας και να προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση