Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας στον Βόλο
Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας στον Βόλο

Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας στον Βόλο

Ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη στον Βόλο το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας», με διεθνείς συμμετοχές (Συνεδριακό Κέντρο ERGON SHOWGROWND, 15-18 Σεπτεμβρίου, ).

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη των 5 καθ'ύλην αρμόδιων επιστημονικών εταιρειών, για το μείζον πρόβλημα της έλλειψης αναισθησιολόγων που απειλεί με κατάρρευση το εθνικό σύστημα ς. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. συνεχίζοντας το ταξίδι της γνώσης, της επιμόρφωσης και της ευαισθητοποίησης, μαζί με την ESRA HELLAS και την Α' Αναισθησιο Κλινική & Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιλέγει φέτος τον Βόλο, για την διεξαγωγή του συνεδρίου που αποτελεί εδώ και 22 χρόνια το ετήσιο ραντεβού των Ελλήνων επιστημόνων του πεδίου και την κορύφωση των επιστημονικών δραστηριοτήτων της. 

Έγκριτοι επιστήμονες διεθνούς φήμης θα εισηγηθούν θέματα βασισμένα στα πλέον πρόσφατα δεδομένα τεκμηριωμένης ιατρικής πρακτικής στο πεδίο της Περιοχικής Αναισθησίας, της Θεραπείας του Πόνου και της Παρηγορικής Φροντίδας. 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου εμπλουτίστηκε με κλινικά φροντιστήρια, σενάρια προσομοίωσης (π.χ. για με long ), που θα αυξήσουν την ικανότητα, την ετοιμότητα και το ηθικό των συνέδρων. 

Όπως κάθε χρόνο, το συνέδριο τιμούν διεθνούς κύρους επιστήμονες όπως ο νυν και ο πρώην καθώς και το μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Ανασθησίας (ESRA) κ.κ. Thomas Volk, Alain Delbos και Philippe Gautier, ο του Ιδρύματος Paolo Procacci Καθηγητής Giustino Varrassi κ.ά. 

Παράλληλα, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Αναισθησιος Εταιρείας, της Εταιρείας Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος, της ESRA HELLAS, της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. (Αίθουσα Β, ώρα 14:30- 16:00). Στη συνεδρίαση θα εξεταστεί το εξαιρετικά σοβαρό και επείγον θέμα των προβλημάτων επιβίωσης, που αντιμετωπίζουν τα Αναισθησιολογικά Τμήματα-Ιατρεία Πόνου & Παρηγορικής  Αγωγής και κατ' επέκταση οι υγείας της χώρας μας. Στόχος της συνάντησης των πέντε καθ'ύλην αρμόδιων Επιστημονικών εταιρειών είναι να προκύψει κοινή απόφαση και θέσεις για ουσιαστική παρέμβαση και εύρεση  λύσεων. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου (Αίθουσα Β, ώρα 16:30).

Site συνεδρίου: www. regionalpainpalliativecongress.gr

Site ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.: www.grpalliative.gr

Επι: Ειρήνη Κοντογεωργίου, info@grpalliative.gr, 2106457878

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Dark Mode

  "Αλιεύοντας" την είδηση