Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Ο Ι.Σ.Μ. για τους εμβολιασμούς
Ο Ι.Σ.Μ. για τους εμβολιασμούς

Ο Ι.Σ.Μ. για τους εμβολιασμούς

Ο Ιτρικός ς πρακολουθεί με ανησυχία την αύξηση των κρουσμάτων από SARS COV 2 (Κορωναϊό) σε συνδυασμό με την άρνηση, διστακτικότητα ή επιφυλακτικότητα μέρους του πληθυσμού να εμβολιασθεί.

Επιθυμεί για μία ακόμη φορά να προτείνει με απόλυτη σαφήνεια την ανάγκη και χρησιμότητα του εμβολιασμού στην αναχαίτιση και εξάλειψη της Πανδημίας που βιώνουμε για τους παρακάτω λόγους:

  1. Τα εμβόλια είναι η σπουδαιότερη ανακάλυψη της επιστήμης που είχε ως τον περιορισμό και την εξάλειψη λοιμωδών νοσημάτων που προκάλεσαν εκατομμύρια θανάτους ανά τους αιώνες (Ευλογιά, Ιλαρά κ.λπ.)

  2. Τα εμβόλια που διαθέτουμε εναντίον του SARS COV 2 είναι ασφαλή και με μεγάλη αποτελεσματικότητα 

  3. Έχουν πραγματοποιηθεί δισεκατομμύρια εμβολιασμών παγκοσμίως που επιβεβαιώνουν την μεγάλη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων.

  4. Οι νοσηλευόμενοι σε κλινικές COVID 19 ή σε μονάδες Εντατικής Θεραπείας σχεδόν καθολικά είναι

  5. Οι ιατροί στην χώρα  είναι εμβολιασμένοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία (άνω του 95%)

  6. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναβρούμε τις ανθρώπινες σχέσεις μας

  7. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναλειτουργήσουν φυσιολογικά όλες οι δραστηριότητες (, αθλητισμός, διασκέδαση, ψυχαγωγία θρησκευτικές δραστηριότητες, τουρισμός κ.λπ.)

  8. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναλειτουργήσει η της χώρας μας και να μην χειροτερέψει η , η ανέχεια και η φτώχεια στην ς μας

  9. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας

Ο Ι.Σ.Μ. καλεί  όλες και όλους να μην παρασύρονται από τις ανορθολογικές, σκοτεινές, ύποπτες, αντιεπιστημονικές και συνωμοσιολογικές απόψεις που διακινούνται εναντίον των εμβολίων και των εμβολιασμών και τονίζει: “Εμβολιαστείτε για να προφυλάξετε τον εαυτό σας, τους συγγενείς σας, τους φίλους σας και τους συνανθρώπους σας.

Ο εμβολιασμός είναι πράξη υψηλής ευθύνης προς τον εαυτό σας και προς το κοινωνικό σύνολο.

Ο εμβολιασμός είναι το διαβατήριο προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση