Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Ο Ι.Σ.Μ. για την  αναστολή εργασίας εργαστηριακών ιατρών
Ο Ι.Σ.Μ. για την  αναστολή εργασίας εργαστηριακών ιατρών

Ο Ι.Σ.Μ. για την  αναστολή εργασίας εργαστηριακών ιατρών

 

Ο Ιατρικός Μαγνησίας είναι εξ´ αρχής απόλυτα αντίθετος στον απαράδεκτο και ληστρικό μηχανισμό ς Δαπάνης Υπηρεσιών Υγείας (CLAWBACK & REDATE) που καταδυναστεύει και καταστρέφει σταδιακά, ιδιαίτερα τα μικρά εργαστήρια των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών που εξυπηρετούν με αποτελεσματικότητα και υψηλή ποιότητα τους ασφαλισμέ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Η κατάργηση αυτών των φαύλων και ααραγωγικών πρακτικών εκ μέρους των κυβερνώντων που εφαρμόσθηκαν από το 2013 μέχρι σήμερα, με προοδευτική οικονομική επιβάρυνση των ιατρών, αποτελεί στρατηγικό στόχο του Ιατρικού κλάδου.

Απαιτούμε την του προϋπολογισμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την πλήρη κάλυψη των δαπανών που αφορούν στις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιούνται προς τους ασφαλισμέ του ταμείου για την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη τους από τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς.

Στηρίζουμε την αναστολή ς των ιδιωτικών εργαστηρίων από 26 έως 30 οεμβρίου και ζητούμε την κατανόηση των ασφαλισμένων.

Σκοπός αυτής της αναστολής ς είναι να δημιουργηθεί επιτέλους σοβαρή, λειτουργική και αξιόλογη Πρωτοβάθμια Παροχή Υγείας στην χώρα μας που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασφαλισμένων με ποιοτικό και αποτελεσματικό τρόπο και θα αντιμετωπίζει με σεβασμό τους συμβεβλημένους ιατρούς αμοίβοντάς τους αξιοπρεπώς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση