Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Μέτρηση σακχάρου με …χρώμα
Μέτρηση σακχάρου με …χρώμα

Μέτρηση σακχάρου με …χρώμα

 

Ξεκίνησε και στην Ελληνική η διάθεση του πρωτοποριακού μετρητή σακχάρου OneTouch Verio Flex ο οποίος επαναπροσδιορίζει και απλοποιεί τη διαδικασία ελέγχου των τιμών σακχάρου για τους 560.000 περίπου με διαβήτη τύπου ΙΙ στην .

Με τη της LifeScan, εταιρεία μέλος της Johnson & Johnson, o Verio Flex έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει τη διαδικασία αυτοελέγχου σε ζήτημα δευτερολέπτων, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, ενσωματώνοντας την τελευταία τεχνολογική πρόοδο, ο συγκεκριμένος μετρητής χρησιμοποιεί τις νέες ταινίες μέτρησης OneTouch Verio®.

Οι συγκεκριμένες απαιτούν πολύ μικρό δείγμα αίματος (0,4μL), το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και στις 2 πλευρές της ταινίας, κάνοντας έτσι τη διαδικασία της αξιολόγησης των επιπέδων του σακχάρου του αίματος ταχύτερη και ακριβέστερη.

Μέσω του πρωτοποριακού Δείκτη Κλίμακας Τριών Χρωμάτων, η του ασθενή για την εικόνα του σακχάρου του γίνεται ακόμη πιο απλή και κατανοητή.

Μπλε, και κόκκινο επικοινωνούν το εύρος που κινείται η εκάστοτε μέτρηση, ώστε ο να γνωρίζει άμεσα αν η τιμή του σακχάρου του είναι χαμηλή(μπλε),εντός του ενδεδειγμένου για αυτόν εύρους(), ή υψηλή(κόκκινο).

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο αποτελεί η συνεργασία του ασθενή με τον γιατρό του για την προσαρμογή των προκαθορισμένων ορίων στις εξατομικευμένες ανάγκες του οργανισμού του, Έτσι, η άμεση πληροφόρηση που θα λαμβάνει θα είναι απολύτως σύμφωνη με τις εξειδικευμένες ανάγκες της ς και δίαιτάς του.

Τη σημαντικότητα της ύπαρξης της χρωματικής ένδειξης του εύρους που κινείται η κάθε μέτρηση επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία ερευνών. Βάσει αυτών, το 90% των επαγγελματιών υγείας θεωρούν πως η γνώση των ασθενών ως προς το πότε οι τιμές των μετρήσεων είναι εντός ή εκτός του ανά περίπτωση ιδανικού εύρους τους βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των συνηθειών τους, καθώς και στην επίτευξη των επιθυμητών τιμών σακχάρου στο αίμα τους.

Ο OneTouch Verio Flex παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με , διευκολύνοντας την άμεση αξιολόγηση των στοιχείων από τον γιατρό. Παράλληλα, τα αναλώσιμά του μειώνουν στο ελάχιστο την αναγκαία προς έλεγχο ποσότητα αίματος.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση